neato-botvac-connected-automatika.rsPrvi put smo upoznali Neato Robotics-ov XV-11 robot usisivač na CES-u 2010, i kompanija je od tada izbacila na tržište mnoge dopune svojoj osnovnoj zamisli, predstavljanjem “Pet-snage” XV-21 u 2012. godini, Signature Series u 2013. i Botvac line u 2014. Neato prezentuje najnoviji usisivač prašine koji će pridružiti svom Botvac timu na sajmu IFA u Berlinu. Botvac Connected, kao što samo ime sugeriše, poseduje Wi-Fi povezivanje za upravljanje sa korisnikovog smartphone-a.

 Sporting Neato-ov poznati nisko profilni, D oblik forme  koji je dizajniran za ulazak u uglove, kretanje uz lajsne i za brz prolazak ispod niskih platformi i nameštaja, Botvac Connected može biti uparen sa kućnom Wi-Fi mrežom kako bi se omogućila kontrola sa bilo kog mesta gde postoji  internet konekcija.
 Koristeći Neato aplikaciju dostupnu za iOS i Android uređaje, korisnici mogu započeti, zaustaviti, zakazati  ili nadgledati usisavanje tako da su podovi besprekorno čisti i blistavi po njihovom povratku  kući. Kao i kod prethodnih modela, Botvac će laserski skenirati sobu i samostalno napraviti mapu obrasca za čišćenje ako je prepušten samom sebi, sa mogućnošću da se izbegnu objekti u realnom vremenu i mogućnošću rada u mraku. Međutim, aplikacija takođe omogućava korisnicima da daljinski preuzmu kontrolu i usmeravaju Botvac po svojoj želji.
neato-botvac-connected-hands-on-sg-7-1280x720
 Pokrenut od strane litijum-jonskih baterija, Botvac Connected ima dva režima za čišćenje. Eko režim će obezbediti tiše čišćenje u trajanju do 120 minuta, dok će turbo režim pojačati usisnu snagu, a vreme za usisavanje smanjiti na 90 minuta. Neato kaže da će Botvac takođe posedovati novi filter koji zadržava duplo više malih čestica od konkurentnih jedinica, do 0,3 mikrona i da će podjednako čistiti i podove sa parketom i tepisima.

 Botvac Connected će biti dostupan od četvrtog kvartala 2015 za US $ 699.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.