naslovna_vesti_national_instruments_compactdaq_wireless_ethernet_usb_obrada_signala_automatika.rs.jpg

National Instruments predstavlja NI CompactDAQ platformu sa jednim slotom, koja podržava wireless, USB i Ethernet komunikaciju, pružajući na taj način inženjerima i naučnicima mogućnost prenosivosti podataka sa performansama i fleksibilnošću modularnih merenja. NI cDAQ-919NI cDAQ-918NI cDAQ-9171 kućišta podržavaju sve NI module C serije namenjene za NI CompactDAQ platformu i mogu se koristiti u kombinacijama sa 4-slotnim i 8-slotnim kućistima.

  Sa modulima dizajniranim za skoro sve senzore, NI CompactDAQ platforma eliminiše fiksnu funkcionalnost tradicionalnih sistema  za merenje i omogućava inženjerima I naučnicima da povećaju produktivnost i smanje ukupne troškove.
  vesti_national_instruments_compactdaq_wireless_ethernet_usb_obrada_signala_automatika.rs.jpgNova metalna kućišta su  manje štetna po životnu sredinu u odnosu na starije modele koji su od plastike. Radni temperaturni opseg NI CompactDAQ kućišta je u intervalu od 0o do 55o C, mogu izdržati udare do 30g i kontinualne vibracije do 3g, što ih čini idealnim za zahtevne aplikacije koje se primenjuju u svakodnevnim  merenjima,  terenu ili na proizvodnim linijama.
  ‘’Dodavanje novog wireless, USB i Ethernet 1-slotnog kućista, pokazuje našu posvećenost proširenju NI CompactDAQ modularne pla tforme za akviziciju podataka’’, rekao je Kevin Schultz, potpredsednik NI odeljenja za razvoj i istraživanje. ‘’Ova kućišta mogu biti korišćena sa više od 50 modula C serije što omogućava inženjerima I naučnicima da grade fleksibilne, promenljive merne sisteme za prenosive i distribuirane aplikacije’’.
  Više od 50 modula namenjenih za različita merenja, sa velikim brojem mogućnosti povezivanja elektičnih i signala sa senzora, mogu se kombinovati sa bilo kojim kućištem i tako stvoriti vrsne uređaje za potrebe brojnih aplikacija. NI Signal Streaming tehnologija nam donosi visoku propusnu moć i dvosmerni prenos podataka preko USB, Ethernet i wireless komunikacije. Eliminacija potrebe za mrežnim konfiguruisanjem pojednostavljuje početna podešavanja, čime se eliminiše potreba za IT podrškom u instalaciji i mrežnoj integraciji uređaja.
  NI-DAQmx drajver, koji se dobija uz svako NI CompactDAQ kućište, prevazilazi osnovne drajver aplikacije, sa ciljem povećanja produktivnosti I performansi. Sa NI-DAQmx, inženjeri i naučnici mogu da obrađuju prikupljene podatke ili razvijaju kompletne test sisteme u programskim paketima kao što su NI LabVIEW, NI LabWindows tm/CVI, ANSI C/C++ ili Microsoft Visual Studio .NET. Osim toga, usklađenost API-eva podrazumeva da će aplikacija razvijena na  NI CompactDAQ Wireless šasiji raditi na NI Compact USB i na NI CompactDAQ Ethernet šasiji, bez bilo kakve promene softvera. Dodatno, sve nove NI CompactDAQ šasije podržavaju CAN module C serije, namenjene  za optimalnu komunikaciju između različitih mreža.
  Više informacija o novom NI CompactDAQ wireless, USB i Ethernet DAQ uređajima možete saznati ukoliko posetite web strancu www.ni.com/compactdaq/whatsnew  .
   National Instruments
  National Instruments (www.ni.com) transformiše način na koji inženjeri i naučnici dizajniraju, prave prototipove i primenjuju sisteme za merenja, automatizaciju i embedded aplikacije. NI omogućava korisnicima korišćenje off-the-shelf softvera kao što je LabVIEW i vrlo isplativog modularnog hardvera, a prodaja bazičnih alata u više od 30.000 kompanija širom sveta. Sa sedištem u Ostinu, Teksas, NI ima oko 5500 zaposlenih u više od 40 zemalja. Prethodnih 12 godina uzastopno, časopis FORTUNE imenovao je NI za jednu od 100 najboljih kompanija za rad u Americi.

National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.
Kosovelova ulica 15,
3000 Celje, Slovenijalabview_ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg.jpg
Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail: ni.slovenia@ni.com
HR, MC, BA, RS, ME: + 386 3425 4200
SLO: 080 080 844

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.