logo vesti sajam tehnike 2014 beograd desavanja automatika.rs
logo vesti sajam tehnike 2014 beograd desavanja automatika.rsDanas počinje 59. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, i trajaće u periodu od 11.-15.maja 2014.godine. Na ovogodišnjem sajmu tehnike biće prikazano više od 50 tehničko-tehnoloških noviteta i inovacija. Za Beorgadski sajam tehnike može se reći da je jedna od najprestižnijih manifestacija u regionu, održaće se kao i predhodnih godina u halama Beogradskog sajma.

 U periodu od 11. do 15.maja predstaviće se više 520 domaćih i stranih, od toga 150 direktnih izlagača iz inostranstva direktnih i 45 indirektnih izlagača iz inostranstva, kao i drugih učesnika koji će promovisati savremene tehnologije iz oblasti automatike, robotike, bežične komunikacije, elektroenergetike, elektronike, rasvete i procesne tehnike. Biće predstavljeni tehničko-tehnološki dometi iz gotovo svih privrednih grana koje se smatraju strateškima za današnji ekonomsko-tehnološki trenutak i najavljenu reindustrijalizaciju.
 
sajam tehnike 2015 automatika.rs
 
 Kao i predhodnih godina, nagrade se dodeljuju najuspešnijim izlagačima po oceni stručnog žirija za nove proizvode i tehničko-tehnološka rešenja u svim oblastima.

  • Velika nagrada Sajma tehnike “KORAK U BUDUĆNOST”
  • Posebna priznanja “KORAK U BUDUĆNOST”
 Zemlje učesnice ovogodišnjeg Sajma tehnike su: Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka Republika, Holandija, Hrvatska, Italija, Mađarska, Makedonija, Nemačka, Poljska, Rusija, SAD, Slovenija, Srbija, Švajcarska, Tajvan (Narodna Republika Kina) i Turska.
 
  Radno vreme Sajma tehnike je od 10.00 do 18.00, Poslednjeg dana je do 17 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 200, a za đake i studente stručnih tehničkih škola 100 dinara. Parking je 100 dinara po satu.

DOBRODOŠLI NA SAJAM TEHNIKE!


{gallery}vesti/sajam_2014/galerija/galerija_2015{/gallery}

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.