vesti_naslovna_senzori_enkoderi_encoder_encremental_turck_sendix_5006_automatika.rs.jpgTURCK izbacuje Sendix 5006 inkrementalni enkoder, poluprečnika r=2.54cm, koji je izrađen od nerđajućeg čelika i uz garanciju Viton-a da odoleva koroziji i fizičkim oštećenjima u otežanim uslovima rada. Sendix 5006 inkrementalni enkoder, može raditi na rasponu temperatura od -40 do 85oC, klasa zaptivanja je IP 67.

   Sendix 5006 inkrementalni enkoder, je dostupan sa 10 impulsa do 5000 PPR, dok se mogu kupiti sa izlazima kao što su push-pull ili RS422 komunikacija. Sigurnost je obezbezbeđena Safety-Lock ležajima koji su tetsirani i postavljeni kako bi pružili dodatnu zaštitu od vibracija pa i pogrešnog postavljanja. vesti_senzori_enkoderi_encoder_encremental_turck_sendix_5006_automatika.rs.jpg

 

   Inkrementalni enkoder Sendix 5006, je idealan za upotrebu u granama industrije kao što su prehrambena ( pakovanje hrane ), farmaceutska, hemijska, prerade nafte i gasa, kao i u drugim aplikacijama gde postoji mogućnost koroziranja i zahteva dugoročne izdržljivosti.

 

  TURCK je lider u industriji gde je potrebno obezbediti kvalitetnu detekciju, povezivanje, umreženje i interfejs proizvoda kako bi poizvođači poboljšali svoje automatske procese.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.