naslovna_vesti_senzori_automatika.rs.jpgSICK , jedan od vodećih svetskih proizvođača senzora, sigurnosnih sistema, sistema mašinske vizije i proizvoda automatske identifikacije objavili su da su lansirali IP 69K-rated W12-3 fotoelektrični senzor prilagođen okruženju sa sistemom grubog  pranja.

  Ovi senzori koriste SICK-ov namenski ASIC (application-specific integrated circuit) treće generacije koji objedinjuje OES3 tehnologiju kako bi se obezbedila izvanredna pozadina, i potiskivanje na više domete. OES3 čip koristi zaštićenu tehnologiju koja omogućava da W12-3 ignoriše neželjene refleksije, detektovanje višebojnih/sjajnih objekata i obezbeđuje veliku imunost na ambientalno osvetljenje.
  W12-3 je najnoviji senzor visokih performansi u familiji W12 fotoelektričnih senzora. Obe, neprogramabilna i potenciometarska verzija W12-3, imaju metalno kućište koje senzoru omogućava da radi u teškim uslovima cišćenja u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Pored toga, W12-3 nudi više opcija za montiranje. rotirajuće spojeve (ugao rotacije od 270) za savitljive instalacije.

 

O SICK-u
  sick_vesti_senzori_automatika.rs.jpg
  SICK je jedan od vodećih svetskih proizvođača senzora, sigurnosnih sistema, sistema mašinske vizije i proizvoda automatske identifikacije u industriji. Sa oko 450 patenata SICK nastavlja da predvodi u industriji novih inovacija. Raznovrsnost proizvodne linije dozvoljava SICK-u da nudi rešenja u svakoj fazi proizvodnje u poluprovodničkoj, automatskoj, elektronskoj, prehrambenoj industriji.  SICK je osnovan 1946. i deluje u 65 zemalja širom sveta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.