adept_tehnology_robotika_paralelni_robot_automatika.rs.jpg
adept_tehnology_robotika_paralelni_robot_automatika.rs.jpg Adept tehnology pokazuje napredna, vodeća rešenja pakovanja pomoću veoma sposobnog Quattro s650H robota na Motek sajmu 2009 u Štutgartu, Nemačka. Rešenja pakovanja i karakteristike visoke produktivnosti omogućuju proizvođačima da nadmaše broj zahtevane proizvodnje dok uporedo smanjuju ukupne troškove vlasniku kao izraženi iznos Cost-Per-Pick ( CPP ).
 
 

   Vodeći provajder u oblasti inteligentne vizije robota i globalne usluge robotike,  objavila je da će prikazati napredna pakovanja na MOTEK sajmu u Štutgartu, Nemačka 21-24. septembra 2009. Kompanija će prezentovati svog Adept Quattro s650H robota sa vizijom i revolucionarno pakovanje softverskih rešenja, ACE PackXpert na štandu 7208 u hali 7. Prikazivanja firmi će osvežiti tehnologiju što omogućava proizvođačima da povećaju prizvodnju na načine koje možemo laadept_tehnology_robotika_paralelni_robot_automatika.jpgko primeniti, razviti i podržati .
 
   “ Proizvođači pakovanja ( proizvoda,montaže ) nailaze na povećanu konkurenciju sa novim metričkim pridržavanjem proizvodnje u okviru  pakovanja, “ rekao je John Dulchinos, predsednik i izvršni direktor Adept Tehnology, Inc. „ Kompanije sada usko ispituju ukupne troškove i Cost-Per- Pick ( CPP ) da bi procenili ulaganje u nove linije i automatizaciju rešenja. Adept Quattro s650H nudi uzbudljiv spoj velike brzine proizvidnje sa bitnom fleksibilnošcu automatizacije robota. Istovremenim rešavanjem oba kraja proizvodnje bez prekida. Adept pruža izuzetne vrednosti i sposobnosti da promeni prethodno nezadovoljavajuće rezultate investiranja u industriji pakovanja.“
 
 
  Adept Quattro je paralelni robot specijalno dizajniran za brzu proizvodnju, pakovanje, montažu, rukovanje materijalom i sakupljanje. To je jedini robot na svetu koji poseduje rotacionu platformu sa četiri ruke. Dizajn pruža maksimalnu brzinu, maksimalno ubrzanje, kao i izuzetne performanse kroz ceo rad. Moćne kontrole i kompaktno ugrađena pojačala omogućavaju laku instalaciju i redukuju zahtev za radni prostor. Velika brzina i preciznost čine Quattro robot-a savršenim izborom za fleksibilno pakovanje, montažu, rukovanje materijalom, sakupljanje aplikacija gde su performanse merodavno razmatrane.
 
  Motek sajam je odlična prilika da učesnici dobiju infirmacije o najnovijim dostignućima i trendovima u robotici. Posetioci mogu da se povežu sa kompanijama i njihovim tehnologijama tako što posete Motek forum, koji će prezentovati temu “ Using Modern Robot Systems with Vision “ i to će uraditi Olaf Trimpop-Dietz, Regionalni menadžer prodaje. Više informacija možete naći na sajtu sajma Motek 2009.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.