abb-logo-automatika_robotika.gif
abb-logo-automatika_robotika.gifABB implementiraće SCADA / EMS (Supervisory Control And Data Acquisition / Energy Management System) rešenje u SAD-u za Nacionalnu mrežu (National Grid ). National Grid, razviće tehnologiju u New York-u i Novoj Engleskoj da izvede transmisiju i poremećaje mreža u regionu. Ovo će olakšati zajedničku platformu sistema i operacije, stoga poboljšanje efikasnosti i održavanja pouzdanog i sigurnog sistema.
 
  

  
  ‚‚Mi smo jako ponosni što radimo sa National Grid-om” , rekao je Jens Birgersson glavni u Network Managment-u ABB-a. Network Manager je vodeći na tržištu, što omogućava pouzdane, sigurne i dovoljno napajane mrežne operacije, i idealna je operacija za dobre mrežne aplikacije.
  power-national-grid-abb-automatika.rs.gif
   Kao deo projektnog cilja, ABB će obezbediti dizajn, inženjering, software, hardware, sistem izvršavanja i servis. Network Manager platforma uključuje SCADA sistem, aplikaciju usavršenog energetskog sistema, korisnike interfejsa sa usavršenim simulatorom. Sistem takođe ima sposobnost integrisanja, uklučujući koriščenje CIM ( Common Information Model ), pun sistem rezervi i ponudu prostora za proširenje. Network Manager TM upoznaje industriju pod upravljanjem NERC-a, Critical Infrastructure Protection Standards i National Grid-a.
 
  ‚‚Ovaj projekat je deo National Grid-a, koja nastavlja ulaganje u poboljšavanje servisa i pouzdanosti za naše potrošače”, kaže Masheed H. Saidi, predsednik izvršnih organa i šef operativnog kadra za U.S. transmisiju. Mi želimo da iz ABB resorsa i njihovog iskustva izvučemo najbolje. Nacionalna mreža je internacionalna kompanija koja dostavlja energiju, posedujući preko 4.000 MW ograničenog kapaciteta generatora u U.S. i dostavlja struju za oko 3.300.000 potrošaca u Masačusetsu, New Hampshire-u, New York-u i Rhode Island-u. Takođe uspevaju da napajaju strujom mrežu Long Islanda po dogovoru sa ( LIPA ).
 
ABB je vodeći u energetskoj i automatizacionoj tehnologiji koji omogućava industijskim potrošačima da poboljšaju svoje proizvode i usluge uz smanjenje uticaja na okolinu. ABB grupa posluje u oko 100 zemalja i ima oko 120.000 zaposlenih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.