naslovna_vesti_national_instruments_srbija_slovenija_seminari_novi_sad_lab_view_senzori_automatika.rs.jpg
naslovna_vesti_national_instruments_srbija_slovenija_seminari_novi_sad_lab_view_senzori_automatika.rs.jpgKompanija National Instruments narednih dana održaće seminare posvećene inovativnim tehnologijama i proizvodima koji se koriste u akademiji i eksperimentalnim istraživanjima. Predavači će biti inženjeri iz firme National Instruments, kao i naši gosti iz područja nauke i istraživanja. Seminari se održavaju u Srbiji i Makedoniji.
 
 

 
  Svetska akademska zajednica se uhvatila u koštac s današnjim izazovima izuzetnog obima i dinamike, od pionirskih istraživanja u biotehnologiji i održivosti energije, do razvoja novih načina za ostvarivanje osnovnih potreba kao što su obrazovanje ili čista voda. Upoznajte NI tehnologije koje donose u učionice praktično znanje zasnovano na stvarnim projektima, podižu istraživanja na viši nivo i daju podršku novim generacijama pronalazača.

  National Instruments se raduje što Vas može pozvati na besplatan seminar za predavače i istraživače s ciljem međusobnog upoznavanja i upoznavanja sa inovativnim NI tehnologijama, kao i proizvodima koji se koriste u naučnom i eksperimentalnom radu.

 Saznajte kako da unapredite Vaše stručne i naučne, obrazovne i istraživačke programe. Uočite koristi od upotrеbe jedinstvene platforme koja usko integriše hardver i softver za simulaciju kola, fizička merenja, projektovanje upravljanja i izradu prototipa.

Na seminaru ćete moći saznati više o sledećim temama:

registracija_national_instruments_srbija_slovenija_seminari_novi_sad_lab_view_senzori_automatika.rs.jpg
  Ukoliko želite da prisustvujete ovom seminaru, molimo Vas da se registrujete (pošaljite email na register.slovenia@ni.com sa sledećim podacima – ime i prezime, firma, adresa, e-mail adresa i broj telefona). Molimo Vas da prilikom prijave jasno naznačite za koju lokaciju (grad) se prijavljujete.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.