naslovna_vesti_novi_proizvodi__schneider_electric_logo_acti9_automatika_industrija.gif
naslovna_vesti_novi_proizvodi__schneider_electric_logo_acti9_automatika_industrija.gifSchneider Electric je predstavio novu generaciju modularnih proizvoda za finalni razvod električne energije. Posle 20 godina, globalno prepoznatog Multi9 opsega, na tržištu Srbije i Crne Gore pojaviće se novi Acti9. Pod sloganom ’’Efikasnost koju zaslužujete’’ novi Acti 9 pored novog dizajna donosi i brojne novine sa fokusom na bezbednost, uštedu vremena, efikasnost poslovanja uz poseban osvrt na zaštitu životne sredine.
 

   
acti_devet_ceo_schneider_electric_logo_acti9_automatika_industrija_2.jpg
  Ono što su trenutno definitivne prednosti i ono što novi Acti9 automatski prekidač izdvaja od ostalih proizvoda na tržištu jesu VISI- SAFE i VISI-TRIP karakteristike. VISI-TRIP je crvena zastavica na prednjoj strani prekidača, koja se pojavljuje kao indikacija prorade zaštite – tj. okidanja isključivo usled pojave kratkog spoja ili preopterećenjana. Za brzu i efikasnu identifikaciju neispravnog dela instalacije. VISI-SAFE zelena traka na ručici prekidača kao indikacija potpune odvojenosti kontakata, garantuje bezbedan rad na instalaciji.
  
  Kao internacionalna kompanija specijalizovana u oblasti upravljanja energijom u preko 100 zemalja sveta, Schneider Electric nudi integrisana rešenja u oblastima energetike i infrastrukture, industrijskih procesa, automatizacije u objektima, data centrima kao i u sektoru stanovanja i građevinarstva.
 
  Činimo da energija bude sigurna, pouzdana, efikasna i produktivnija. Kompanija broji 120 000 zaposlenih koji pomažu pojedincima i organizacijama da iskoriste svoje potencijale na pravi način.
 

{gallery}vesti/acti9/acti_galerija{/gallery}

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.