naslovna_desavanja_vesti_pokreni_svet_lokalno_inzenjersko_takmicenje_best_nis-automatika.rs.jpg
naslovna_desavanja_vesti_pokreni_svet_lokalno_inzenjersko_takmicenje_best_nis-automatika.rs.jpgUdruženje studenata tehnike Evrope BEST-Niš organizuje Lokalno inženjersko takmičenje, koje će se održati 13. i 14. maja. Ovo je već četvrti put da lokalna BEST grupa Niš organizuje inženjersko takmičenje, sa ciljem da okupi sve studente Univerziteta u Nišu koji žele da oprobaju svoj takmičarski duh, kreativnost, komunikativnost i veštine u rešavanju najrazličitijih problema.
 
 

 
   Takmičenje će se održati u dve kategorije: Timski dizajn (Team design) i Studija slučaja (Case study). U svakoj kategoriji učestvuje 5 timova, sa po 4 studenata.
desavanja_vesti_pokreni_svet_lokalno_inzenjersko_takmicenje_best_nis-automatika.rs.jpg 
   13. maja je deo takmičenja pod nazivom Timski dizajn (Team design) gde studenti, podeljeni u timove, rešavanju zadat tehnički problem, za određeno vreme. Koristeći dati materijal, takmičari će na najkreativniji način da predstave svoj model, koji mora i po performansama i po izdržljivosti da odgovara uslovima takmičenja. Nagrade dobija onaj tim koji bude na najbolji način realizovao maketu zadatog problema.
 
   14. maja timovi dobijaju određeni inženjersko – menadžerski problem, u kategoriji Studija slučaja (Case study), za koji oni u određenom vremenskom periodu moraju naći najbolje rešenje. Studenti koji se takmiče u ovoj kategoriji objedinjuju svoje verbalne, menadžerske i liderske veštine, i znanje stečeno na fakultetima.
 
  Više informacija na ovom linku ili facebook strani.


{gallery}vesti/best_nis_lec/galerija{/gallery}

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.