U okviru osmog po redu Međunarodnog Sajma voda, koji se održao u periodu od 16. do 18. novembra 2016. godine u beogradskom Belexpocentru, kompanija ABB je predstavila svoje proizvode i rešenja u oblasti industrije za preradu voda.

 Tokom održavanja Sajma, posetiocima je predstavljen novi frekventi regulator namenjen industriji voda i preradi otpadnih voda ACQ580 specijalno dizajniran i osmišljen kako bi pomogao projektantima, proizvođačima opreme, konsultantima, izvođačima radova i ostalim profesionalcima i stručnjacima da obezbede siguran protok čiste i otpadne vode u gradskim vodovodima, industrijskim postrojenjima za preradu otpadnih voda, fabrikama za desalinizaciju i u sistemima za navodnjavanje.

 Naši inženjeri su upoznali posetioce sajma sa funkcijama novog frekventnog regulatora na štandu na kojem je bio izložen demo uređaj i prezentovali su prednosti upotrebe ovog uređaja među kojima je nizak nivo potrošnje električne energije i neometana, pouzdana kontrola motora u pumpnim aplikacijama.

 U okviru Sajma Voda, održan je i Međunarodni naučno-stručni skup o vodi pod nazivom Forum Voda koji se bavio temama, trendovima i aktuelnim pitanjima iz oblasti vodosnabdevanja, prečišćavanja otpadnih voda, kao i održivoj transformaciji i modernizaciji ovog sektora.

 Sajam je organizovan pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije, Udruženja vodovoda i kanalizacije Srbije, DVGW (German Technical and Scientific Association for Gas and Water), IAWD (International Association of Water Supply Companies in the Danube River Catchment Area), a organizatori su Udruženje za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo i kompanija “Belexpo”.

Više informacija na sledećim linkovima:

ACQ580 – frekventni regulator nove generacije za primenu u industriji voda

ACQ580 – frekventni regulator za industriju čistih i otpadnih voda


ABB d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 13abb_standard_logo_automatika-rs
11000 Beograd

Tel: 011 3094 300
Fax: 011 3094 343

www.abb.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.