sajam tehnike tehnickih dostignuca beograd 2013 automatika.rs
sajam tehnike tehnickih dostignuca beograd 2013 automatika.rsBeogradski sajam od 13. do 17.maja, organizovaće 57. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, jednu od najprestižnijih manifestacija u regionu. Za vreme sajma imaćete priliku da vidite više od 600 izlagača, od kojih je 170 iz inostranstva, koji će promovisati savremene tehnologije iz oblasti automatike, robotike, bežične komunikacije, elektroenergetike, elektronike, rasvete i procesne tehnike.

 plakat sajam tehnike beograd 2013 automatika.rsU okviru stručnog pratećeg programa biće promovisani brojni stručni projekti, što samu manifestaciju čini još prestižnijom u svetu nauke. Na ovogodišnjem Sajmu tehnike privrednici će predstaviti više od 200 tehnoloških noviteta, a najuspešniji će biti nagrađeni. Nagrade se dodeljuju najuspešnijim izlagačima po oceni stručnog žirija za nove proizvode i tehničko – tehnološka rešenja u svim robnim grupama.
  • Velika nagrada Sajma tehnike “KORAK U BUDUĆNOST”,
  • Posebna priznanja “KORAK U BUDUĆNOST”.
 Radno vreme Sajma tehnike je od 10 do 18 časova. Štandovi će se nalaziti u Hali 1, Hali 2, Hali 3, Hali 3A, Hali 1A, Hali 4. Cena ostaju kao i prošle godine, pojedinačne ulaznice koštaju 400 dinara, a ulaznice za grupne posete su 250 dinara. Cena parkinga je 100 dinara po satu. Grupna poseta podrazumeva više od 20 ljudi, gde je potrebno dostaviti spisak sa imenima i pečatom firme, organizacije ili prosvetne ustanove. Lokacija Beogradskog sajma je na sledećoj adresi: Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd.
 
 Posetite sajam i napravite ”Korak u budućnost”!
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.