festo sajam automatizacija pneumatika automatika.rs
festo sajam automatizacija pneumatika automatika.rsFesto expotainer je jedinstveno izložbeno vozilo koje prezentuje najnovije tehnologije kompanije Festo na polju automatizacije proizvodnje. Upoznajte savremene pneumatske i elektronske sisteme za automatizaciju na delu. Isprobajte uživo modele pneumatskih i elektronskih sistema za automatizaciju. Učešće je besplatno.

 Mobilni sajam Expotainer 2012 će se održati od 10.09. – 14.09. i posetiće veće gradove u Srbiji:

  •  10.09. – Pirot
  • 11.09. – Kragujevac i Čačak
  • 12.09. – Beograd
  • 13.09. – Vršac
  • 14.09. – Novi Sad

    festo mobilni sajam 2012 pneumatika automatika.rs

 Kako bi svakom posetiocu posvetili dovoljno pažnje, molimo sve zainteresovane da se prijave putem navedenih telefona i adresa. Tačne termine kada će Festo Expotainer 2012 posetiti vaš grad, kao i satnicu odvijanja prezentacija, dostavićemo vam nakon prijave. Za grupne posete postoji mogućnost organizovanja prevoza.

 Ukoliko ste iz nekog razloga sprečeni da nas posetite, ove godine će po prvi put ceo događaj biti ispraćen i na Festo Srbija facebook stranici gde ćete biti u prilici da pratite dnevne izveštaje sa sajma i osvojite vredne nagrade. Dovoljno je da posetite sledeći naču FB stranicu – Festo Srbija i kliknete dugme Like (Sviđa mi se).

 
Kontakti za prijavu:

 Festo Srbija
 Toplice Milana 14a
 11050 Beograd
 Tel. +381 11 2892 295

 email: info@festo.rs

Čekamo vas u vašem gradu.
Dobrodošli!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.