dfmpro_geometric_limited_solid_works_pro_engineer_cad_formati_projektovanje_crtanje_3d_projekcije_vesti_razno_mehtronika_robotika_graficko_inzenjerstvo_automatika.rs.jpgGeometric Limited je objavio verziju 2.1 DFMPro za Pro / ENGINEER i SolidWorks sa nekoliko unapređenja kao i novi Injection Molding modul, koji pomaže dizajnerima da provere mogućnost prizvodnje plastičnih dizajna u CAD okruženju. DFMPro je jedinstven alat za automatski DFM pregled i olakšanje potvrde proizvodne valjanosti i identifikacije dizajniranih područja koje je teško, skupo ili nemoguće u toku proizvodnje uočiti. To omogućuje brz i potpun pregled proizvoda putem naprednih pravila za projektovanje proizvodnih procesa kao što su glodanje, bušenje, struganje, proizvodnje limova.

Neki od novih alata verzije 2.1 DFMPro su :

dfmpro_geometric_limited_solid_works_pro_engineer_cad_formati_projektovanje_crtanje_3d_projekcije_vesti_razno_mehtronika_robotika_graficko_inzenjerstvo_automatika.rs_2.jpg

  • Novi Injection Molding modul sa DFM pravilama izvedenih iz poznatih industrijskih postrojenja. Korisnici mogu proveriti dizajn  kao i da li je debljina dovoljna i homogena, ispravnost ivica i uglova, šuplje površine, žlebove, tekne granice čeličnih kalupa.
  • Podrška za uvezene modele koristeći Geometric Feature Recognition – tehniku analiziranja 3D modela nezavisno o poreklu CAD sistema.
  • Podrška za sklopove: DFMPro pravila se mogu izvršiti na sklopovima, čime se značajno smanjuje vreme
    spajanja.
  • Dodatne mogućnosti u izradi limova i automatsko poboljšanje dizajna.
  • Podrška za prilagođavanje, grupni načina rada i automatsko generisanje izveštaja: Korišćenje DFMPro prilagođavanje okvira, korisnik može pisati vlastite pravila, izvršavanje pravila u bilo kom načinu rada i automatsko generisanje izveštaja o DFM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.