behance belgrade 2014 kreativci automatika.rs
behance belgrade 2014 kreativci automatika.rsU Beogradu se 9.novembra organizuje besplatan događaj za sve kreativne i talentovane kreativce na početku karijere, koji žele da unaprede svoj talenat i svoj portfolio. Događaj “Belgrade Behance Reviews 2014” po treći put organizuje grupa kreativaca “Lege Artists” iz Beograda u saradnji sa softverskom kompanijom AlsterCloud i marketinškom agencijom SuperDot.
 

 Na samom događaju pristutni će čuti predavanja svetski priznatih profesionalci iz kompanija kao što su: Google, Yahoo, HBO, 20th Century Fox, EA Games, Johnny Walker, Red Bull, Smirnoff, MadHeadGames.
 
skup behance belgrade 2014 kreativci automatika.rs
 
 Potpuna novina ove godine je CREAT(IV)E CAREER – mogućnost da se mladi kreativci povežu i sa potencijalnimposlodavcima. Pet poznatih beogradskih IT kompanija imaće svoj štand tokom čitavog trajanja događaja, a kreativci će moći da im se predstave, popričaju o mogućnosti zaposlenja, ostave CV itd.
 
 Nenad Ivanović, glavni organizator ovog događaja, kaže: ”Prošlogodišnji događaj je bio jedan od najvećih na svetu u ovoj seriji događaja koja se održava u 70 zemalja u jednoj nedelji. Pozivamo vas sve da dođete i budete deo srpske kreativne zajednice i upoznate ljude koji stvaraju za svetski poznate brendove.”
 
 


Osoba za kontakt:

Nina Miloš
PR Belgarde Behance
+381642405449

http://www.belgradebehancereviews.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.