sumadija-sajma zapoljavanja
sumadija-sajma zapoljavanjaSutra počinje Sajam obrazovanja i zapošljavanja u Kragujevcu, koji će trajati od 09. do 10.februara 2012. godine. Sajam organizuje ”Šumadija sajam”, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca i u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja – filija Kragujevac. Radno vreme sajma je od 10-18 časova, dok se ulaznice i parking ne naplaćuju.

 
 U delu Sajma koji obuhvata obrazovanje biće predstavljeni obrazovni potencijali čitave Republike – osnovne i srednje škole, obrazovne ustanove sa inostranom licencom, više škole, državni i privatni fakulteti, akademije, Univerziteti, druge institucije, udruženja i agencije koje se bave obrazovanjem.

 U delu zapošljavanja biće prezentovana kompletna lepeza slobodnih radnih mesta u ovom delu Srbije.

 Na ovom Sajmu posetioci će moći, ne samo da se detaljno informišu o različitim mogućnostima obrazovnih profila, nego i da se upoznaju sa prijemnim ispitima, podacima o prolaznosti na upisu, savetima drugih studenata, studentskim centrima, stipendijama, putovanjima i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za bazično obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

 Program sajma možete preuzeti ovde.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.