Omron ELearning logo automatika.rs
Omron ELearning logo automatika.rsOmron Industrial Automation proširuje svoj eLearning obrazovni portal kako bi obuhvatio 10 uvodnih kurseva na osam različitih jezika – i na taj način bio dostupan svim posetiocima na Omron247.com. Omron, lider u tehnologiji industrijske automatike, je usmeren na deljenje svog ogromnog znanja u tehnologiji upravljanja i senzora sa javnošću, uključujući studente, inženjere,  i industrijske menadžere koji žele da nauče više o automatizacji svojih postojećih mašina ili procesa. 

  
 Omronov eLearning portal ima 10 uvodnih kurseva o tipovima, funkcijama i uopštenom poznavanju opreme fabričke automatizacije. Materijali za online trening su dostupni korisnicima kako bi oni mogli da uče sopstevim tempom.

 “Kreiranjem otvorenih online kurseva koji pokrivaju isti sadržaj na globalnom nivou, pružamo mogućnost da bilo ko, bilo kada, bilo gde, iskusi obrazovanje o automatizaciji sopstvenom brzinom i sa udobnošću”, izjavio jePeter McEneaney, izvršni menadžer eLearning-a. “To omogućava eLearning studentima da održavaju konkurentsku prednost ostajući uz tehnologiju koja se trenutno koristi u fabričkoj automatizaciji. “

 Teme trenutnog kursa obuhvataju:

  • Uvod u fabričku automatizaciju
  • Releji opšte namene
  • Fotoelektrični senzori
  • Senzori blizine
  • Optički senzori
  • Napajanja
  • Regulatori temperature

 Omron trenutno nudi ove uvodne eLearning kurseve na osam različitih jezika, uključujući japanski, engleski, portugalski, vijetnamski, tajlandski, indonežanski, španski i francuski. Dodatni jezici biće objavljeni ove godine, uključiće korejski, kineski, italijanski, nemački, ruski i turski. “Ovi novi kursevi omogućiće korisnicima sajta da pristupe istoj obuci na maternjem jeziku,” rekao je McEneaney. “Mi razvijamo eLearning za naše interne i distribuirane partnere tokom poslednje četiri godine, a novorazvijeni  javni  kursevi su rezultat uspešnog usvajanja od strane zaposlenih i distribuiranih partnera eLearning-a kao metode učenja. “

 Ostali budući planovi za ovaj javni obrazovni portal obuhvataju razvijanje kurseva koji će vršiti edukaciju na aplikativnom nivou, pružajući dublje znanje o jednoj specifičnoj primeni u okviru uspostavljanja fabričke automatizacije.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.