logo rockwell automation pac mornarica automatika.rs
logo rockwell automation pac mornarica automatika.rsKompanija „Rockwell Automation“ objavila je da je odabrana od strane američke mornarice za snadevanje opremom za automatizaciju (kontroleri, regulatori motora i ostala oprema), izrade softvera, kao i za održavanje postojećih sistema. Ugovor je vredan 21,7 miliona dolara i uključuje usluge ove kompanije na globalnom nivou.

 Sistemi za kontrolu za namene pomorske industrije, posebno američke, moraju da ispune stroge zahteve. „Ponosni smo što smo dobili priliku da odgovorimo izazovima tehničke podrške i inženjerskih usluga, kroz našu globalnu inženjersko distributivnu mrežu “, rekao je Joe Moffa, menadžer ove kompanije u oblasti pomorske industrije. 

plc pac rockwell automation us marine ships ratna mornarica automatika.rs Proizvodi i softver kompanije „Rockwell Automation“ uspešno odgovaraju izazovima pomorske industrije od 1997. godine i instalirani su u raznim mornaricama širom sveta. Komercijalno su dostupni širom sveta u više od 80 zemalja u kojima posluju.

 „Rockwell Automation“ je jedna od najvećih kompanija na tržištu automatizacije i informacionih tehnologija u svetu. Sa sedištem u Milwaukee-ju, zapošljava više od 22000 ljudi koji opslužuju klijente u više od 80 zemalja širom sveta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.