eaton XC100 kontroleri automatika.rs
eaton XC100 kontroleri automatika.rsEaton je uveo XC kontrolere zajedno sa softverom za razvoj kontrolera (CoDeSys). XC PLC-ovi obezbeđuju brzu, efikasnu kontrolu troškova za globalnu prehrambenu ambalažu, obnovljive izvore i aplikacije za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju (HVAC). Modularni XC programabilni logički kontroleri (PLC) pomažu u smanjenju troškova i  skalabilni su pri ispunjavanju individualnih i razvojnih sistemskih zahteva automatizacije za male i srednje sisteme.
 

 xc100-xc200-plc-automatika.rsXC modularni PLC-ovi uključuju XC100 i XC200 uređaje. Za male i srednje upravljačke zadatke, XC100 kontroleri pružaju snažnu kontrolu sa integrisanim CANopen komunikacionim (fieldbus) interfejsom za brzu, efikasnu komunikaciju.
 
 Kada su potrebni dodatna komunikacija i visoki kapacitet obrade, XC200 kontroleri imaju Ethernet interfejs i opcioni integralni web server, pored RS232 interfejsa i CANopen fieldbus veze. Ethernet priključak omogućava efikasnu komunikaciju između kontrolera i razmenu podataka na visokom nivou upravljačkih sistema, koristeći komunikacione standarde, uključujući Object Linking i Embedding (OLE) za procesno upravljanje (OPC).
 
 Pružajući prilagodljivo upravljanje, XC kontroleri su lako proširivi sa kompaktnim, ulazno/izlaznim (I/O) modulima velike brzine. Do 15 XIOC lokalnih modula za proširenje može biti direktno povezano sa svakim kontrolerom i dostupni su u različitim kanalima visoke gustine, analognim, temperaturnim, brojačkim, kao i komunikacionim modulima. Pored toga, XC kontroleri imaju osam digitalnih ulaza i šest digitalnih izlaza po standardu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.