comfortclick manager kucna automatizacija automatika.rs.jpg
comfortclick manager kucna automatizacija automatika.rs.jpgKomfortKlik, za razvoj softvera kućne automatizacije, sa ponosom predstavlja ComfortClick Manager KNX – softver za vizuelizaciju, koji omogućava potpunu automatizaciju u zgradama i upravljanje preko bilo kog uređaja sa Android, IOS, MacOS ili Windows operativnim sistemom.  Za manje sisteme možete koristiti besplatnu verziju softvera. 
 

 ComfortClick Manager nudi komforno rešenje kućne automatizacije za sistem integratore i DIY-ove i može se sprovesti u stambenim zgrdama i poslovnim prostorima. Razvojni ciljevi su fokusirani na zadovoljavanje potreba kako sistem integratora tako i krajnjih korisnika. Rezultat je rešenje kućne automatizacije koje je lako za korišćenje, fleksibilno, široko primenljivo i pristupačno. Neke od ključnih prednosti ComfortClick-a su:

  • Upravljanje preko bilo kog uređaja – ComfortClick Manager omogućava efikasno praćenje i upravljanje sistemima  automatizacije u zgradama zasnovano na KNX–u preko željenog uređaja korisnika, koji može biti bilo šta od iPhone-a do Android ili Windows baziranog uređaja.
  • Automatizacija – Iako je jedna od bitnih karakteristika, automatizacija kao deo kućne automatizacije se često previđa. Efikasan sistem kućne automatizacije bi trebalo automatski da obezbedi uštedu energije, povećanu bezbednost i udobnost, bez da korisnici imaju da urade bilo šta. ComfortClick Manager nudi širok spektar zadataka automatizacije kao što su logičke operacije, prikupljanje podataka, prisustvo simulacije, itd.
  • Široka primenljivost – ComfortClick Manager nudi podršku ne samo za KNX već i za DSC alarmni sistem, globalne keš uređaje, IP video kamere, XBMC (beta) i USB GSM modeme, a od jeseni, funkcije će biti poboljšane sa ZigBee podrškom.
  • Brza i efikasna konfiguracija zgrada – Ovaj softverski paket obuhvata konfiguracionu aplikaciju kojom može da rukuje praktično bilo ko sa malo tehničkog znanja. Konfiguracija sistema zahteva samo jedan GUI dizajn, što odgovara svim upravljačkim uređajima (Apple, Android i Windows), čime se smanjuje vreme konfiguracije na minimum.
  • Dobra cena – Odlučivanje za najbolje rešenje kućne automatizacije često se svodi na odnos cena- performanse. Prvi korak je obično evaluacija performansi proizvoda. Da bi bio što transparentniji, KomfortKlik nudi potpuno funkcionalnu verziju, omogućavajući sistem integratoru da uradi sve testove pre nego što se odluči za kupovinu.
 Cena proizvoda  često ne uključuje sve troškove koji se javljaju tokom životnog veka proizvoda. Sa ComfortClick Manager-om posle kupovine troškovi su svedeni na minimum. Jedan od primera je klijentska aplikacija koja se može koristiti na bilo kom upravljačkom uređaju, što znači da  kupovina novog iPhone-a ne uključuje i troškove za novu licencu. Postoji besplatna verzija ComfortClick Manager–a koja može da se koristi za manje stanove.


{gallery}vesti/comforclick/galerija{/gallery}

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.