moxa logo automatika.rs
moxa logo automatika.rsProfibus-to-fiber konvertori ICF-1280I i ICF-1180I, proizvedeni od strane Moxa, transparentno premošćuju Profibus na optička vlakna, obezbeđujući potpunu izolaciju, zaštitu od EMI/RFI smetnji i oslobađanje od problema koji se javljaju prilikom uzemljenja opreme. Ova dva nova konvertora pomažu da se prošire veze do 4 kilometra na multimodnim vlaknima ili do 40 kilometra na singlmodnim vlaknima na brzinama do 12 Mbps.
 

Frofibus-to-fiber konvertori Moxa ICF-1280I automatika.rs Integrisana funkcija Remote Fiber Diagnosis eliminiše potrebu za specijalizovanom opremom za testiranje i značajno skraćuje vreme za rešavanje problema u ekspanzivnim instalacijama, dozvoljavajući jednoj osobi da ispita konekcije vlakana za celokupnu topologiju od jednog pojedinačnog konvertora.
 
 Moxa ICF-1280I ima dva porta za izgradnju redudantnog prstena vlakana sa nula vremenom oporavka, dok je Moxa ICF-1180I single port konvertor. Oba modela poseduju 2KV izolacionu zaštitu i dvostruke ulaze napajanja kako bi se osiguralo da Profibus uređaji rade bez prekida. Da bi se izbegle greške konfiguracije i minimiziralo ručno konfigurisanje baudrate podešavanja, oba takođe uključuju automatsku baudrate detekciju. Ova funkcija omogućava brzu, bez grešaka konfiguraciju konvertora i značajno smanjuje vreme razvijanja sistema.
 
 Da bi se sprečilo da jedna greška magistrale bude od uticaja na celu Profibus mrežu, konvertore karakteriše Bus Fail Safe koji detektuje i prepoznaje signale šuma. Ako je greška magistrale na jednoj strani, signal šuma neće propagirati kroz konvertor i uticati na dodatne segmente magistrale. Takođe, konvertor će automatski aktivirati alarm obaveštenja za terenskog inženjera na lokaciji kvara, omogućavajući da brzo pronađe pokvareni uređaj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.