profinet irt naslovna automatika.rs
profinet irt naslovna automatika.rsRapID Platform mrežni interfejs kompanije Innovasic za Profinet IRT i RT povezivanje podržava Profinet v2.3 i dostavlja se poput modula ili ugrađeni deo. Web server je takođe povezan sa RapID Platformom tako da su korisnicima omogućene promene na polju parametara uređaja korišćenjem uobičajenog Web pretraživača. 

 RapID Platform podržava Profinet v2.3 i omogućuje ciklično vreme povezivanja do 250 μs. Vreme cilkusa ispod 31.25 μs je podržano na istoj hardverskoj platformi sve dok je podržan profil visokih performansi od strane Profibus Profinet International grupe. Ova RapID Platform verzija takođe uključuje PriorityChannel tehnologiju kompanije Innovasic, koja je dizajnirana u cilju eliminacije svih štetnih efekata mrežnog saobraćaja i učitavanja podataka.

profinet irt 1 automatika.rsProfinet IRT mrežni interfejs se dostavlja kao modul ili ugrađen deo koji sadrži sve što je potrebno za učestvovanje u Profinet IRT i RT mreži. Host procesor se povezuje na mrežni interfejs preko UART-a ili 16-bitnog paralelnog interfejsa. Na softverskom nivou, host se povezuje na objedinjeni Innovasic interfejs API (application programming interface), tako da se mogu koristiti i drugi protokoli bez promena softvera host procesora. Pošto je objedinjeni interfejs potpuno isti u svim RapID Platform verzijama, korisnici koji razvijaju Profinet IRT i RT mogu se lako prebaciti na bilo koji drugi podržani industrijski Ethernet protokol.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.