compactrio wireless national instruments automatika.rs
National Instruments je predstavio novi bežični gateway i dva nova merna čvora, koji proširuju mogućnosti NI bežične senzorske mrežne platform (WSN) i ilustruju posvećenost kompanije za bežične tehnologije merenja. Sa NI LabVIEW softverom za dizajniranje sistema, inženjeri mogu lako integrisati žična i bežična merenja, kontrolisati sisteme i pokrenuti autonomne programe na WSN čvorovima, koji izvršavaju lokalnu kontrolu, analizu podataka i generisanje alarma na bazi događaja ili obaveštenja.

Vesti koje izdvajamo:
  • Novi WSN gateway modul C serije se može koristiti u svim CompactRIO šasijama za bežični pristup distribuiranim WSN mernim čvorovima.
  • Nove WSN serijske čvorove možete koristiti kao bežične, programibilne interfejse za hiljade senzora i instrumenata.
  • Kreirajte bežične i ožičene sisteme za merenja i kontrolu sa LabVIEW-om, koja su idealna za aplikacije praćenja okruženja, industrijska i merenja utroška električne energije.

 ”Neki od najvećih svetskih izazova zahtevaju rešenje za koja su potrebna kombinacija žičnih i bežičnih merenja za kontrolu sistema” rekao je Jamie Smith, direktor marketinga embedded uređaja u NI. “Sa novom serijom WSN gateway modula C serije, National Instruments je jedina kompanija koja nudi kompletnu, rekonfiguracionu platformu za hibridne sisteme” .

Osnovne karakteristike proizvoda:

  • NI 9795 C Series Gateway

1. Prikuplja merenja iz distribuiranih WSN čvorova i čini podatke dostupnim u LabVIEW REAL TIME aplikacijama pokrenutim na Compact RIO-u.

2. Kao dodatak programabilnim i neprogramabilnim WSN gateway-evima, daje mogućnost izbora po pitanju cene i fleksibilnosti.

  • NI WSN-3230 (1-port RS232) i NI WSN-3231 (1-port RS485) serijski čvorovi

1. Karakterišu se sa jednim serijskim portom i dva digitalna I/O kanala za diskretne ulaze, detekciju događaja i programsku kontrolu.

2. Korišćenjem LabVIEW WSN Module softvera, koji se instalira kao dodatak LabVIEW-a, omogućeno je izvršavanje koda i analiza algoritma na WSN čvorovima, stvarajući autonomni programabilni interfejs ka različitim uređajima baziranim na serijskoj komunikaciji, senzorima i kontrolnim pločama.

Saznajte više:


National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.
labview ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg
Kosovelova ulica 15,

3000 Celje, Slovenija

Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail:  ni.serbia@ni.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.