pametna kuhinja smart kitchen smart home kucna automatizacija automatika.rsNa CES 2016, održanom u Las Vegasu, kompanija Whirlpool predstavila je nekoliko noviteta u katogorijama Pametna kuća i Kućni aparati. Njihova inovacija, Whirlpool® Smart Kitchen Suite with the CareSync, osvojila je tri prestižne nagrade za pametni šporet, sudomašinu i frižider.

 Sa Whirlpool pametnom kuhinjom se povezujete preko Whirlpool mobile app, a ona Vam omogućuje da upravljate svim aparatima u kuhinji kao što su šporet, frižider, sudomašina i drugi. Aplikacija je dostupna za uređaje sa iSO i Android operativne sisteme.

”Pametni šporet” – jedan od nagradjenih aparata ima mogućnost da prepozna da li ste stavili čaj ili kafu da kuvate, ili ste stavili flašicu sa mlekom za bebu, čak i da li se peku palačinke ili nešto drugo. On automatski prepoznaje i sam podeševa temperaturu i kasnije isključuje.

 Pametna kuhinja ima veliki touchscreen na kome može biti prikazan baby monitor a možete izlistati nekoliko ideja za ručak ili večeru i uz upustvo spremiti sve na pravi način. Možete i preko aplikacije obavestiti kuhinju da nemate dovoljno vremena da spremite ručak i ona izlista koji obrok možete spremiti za navedeno vreme. Takođe postoji i ploča za detekciju hrane, da li je užina koja treba da se podgreje ili kokice koje treba spremiti u mikrotalasnoj pećnici.

 Pogledajte kako radi Whirlpool pametna kuhinja:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.