automationdirect_upravljanje_procesima_motor_control_automatika.jpg
Automatiautomationdirect_upravljanje_procesima_motor_control_automatika.jpgonDirect je predstavio Stellar soft starter, jedan od najnovijih proizvoda iz svoje ponude, u vidu jeftine alternative upravljanja AC motora. SR22 serija soft startera, na raspolaganju u veličinama od 5A do 40A sa prekostrujnom zaštitom. Starteri bazirani na mikroprocesoru imaju radni opseg napona od 208 do 460 V.
 
 

   stellar_compact_soft_starters_obrada_signala_elektronika_motori_upravljanje_automatika.rs.jpg
  Svaka jedinica je opremljena sa tri potenciometra koja dozvoljava podešen start i stopiranje vremana do 30 sekundi, i podesivu početnu visinu napona u rasponu od 30% do 100%. Neophodno je imati odvojeno DC napajanje od 24V.
 
  Idealni su za aplikacije kao što su pumpe, duvaljke i transportne trake. SR22 serije soft startera sadrže tiristore koji omogućavaju kontrolisanje smanjenog napona motora pri pokretanju i zaustavljanju, i zatim se prebacuju preko unutrašnjeg kontakta za efikasno obrtanje pri normalnoj brzini.
 
  Po tvrdnji kompanije AutomationDirect, kade se koriste umesto linijskih startera, Steller soft starteri obezbeđuju glatkiju kontrolu koja dovodi do manjeg obrtnog momenta, manjih udara, i manjih električnih i mehaničkih opterećenja. Uz početnu cenu Stellar soft startera od 145$, uključenja je garancija od 2 godine. Da se produži radni vek soft sartera postoji mogućnost ugradnje kulera po ceni od 45$.
 
Spisak serija sa osnovnim karakteristikama i cenom
stellar_compact_soft_starters_obrada_signala_elektronika_motori_upravljanje_automatika.rs.jpg

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.