main_abb_logo_robotika_energetika_automatizacija_upravljanje_automatika.rs.jpg
U Bramptmain_abb_logo_robotika_energetika_automatizacija_upravljanje_automatika.rs.jpgon-u, Kanada(država Ontario), ABB’s Robotics Group organizuje "Technology Day" kako bi pomogli sadašnjim i potencijalnim kupcima da dobiju saznanja iz  "prve ruke" kako im ABB-ova industrijska robotika pomaže pri  povećanju produktivnosti, poboljšanju kvaliteta proizvoda, sigurnosti zaposlenih, a sa druge strane smanjuje troškove. U svom predstavništvu u Bramptonu, "Technology Day" održaće se 7-8.decembra 2009.godine, posetioci imaće priliku da vide demonstracije nekih robota, softvera kao i veliki izbor sadržajnih seminara.
 

  Na seminarima biće obezbeđene opšte kao i konktretne informacije kako bi potencijalnim kupcima približili robotizovanu automatizaciju, kao i da trenutni korisnici nadograde već postojeće robotizovane linije. Prisutnost tehničara i inženjera iz ABB-a omogućava dobijanje odgovora na sva konkretna pitanja. Demonstracija i seminari će se održavati u periodima od 13 do 17 časova.
 
  Preduzeća mogu obezbediti konkurentsku prednost primenom rešenja koja nam nude iz ABB-a u vidi robotizovanih linija. U poslednjih nekoliko godina ABB je značajno proširio svoje industrijske aplikacije uključujući pakovanje, montažu metalnih i plastičnih delova, lučno zavarivanje, farbanje, livenje, proizvodnju solarnih ćelija i panela, rešenja za automatizaciju štampe.
 
  robotsrudio_automatika_rs.jpg
          "Technology Day" dešavanja
 
 
 
Seminari:
  • Pregled robota za 2010.godinu
  • Automatizovana štampa
  • Branje, pakovanje, paletiranje – aplikacija za prehrambenu i industriju pićaindustrial-robot_irb_6620_abb_robotika_mehatronika_automatika.rs.jpg
  • Daljinski nadzor
  • RobotStudio – simulacija i off-line programiranje
  • Standardna rešenja za lučno i lasersko zavarivanje
  • Nova generacija sigurnih robota 

 

Demonstracije:trueview_vision_abb_robotika_mehatronika_automatika.rs.jpg

ABB group je vodeći proizvođač industrijskih robota , takođe obezbeđuju softver, perifernu opremu, modularne proizvodne ćelije. Ključna tržista su im automobilska i proizvodna industrija, elektronska, farmaceutska, kao i industrije hrane i pića. Velikom broju korisnika pomažu u povećanju produktivnosti, poboljšanju kvaliteta proizvoda i bezbednosti radnika. ABB je instalirao više od 160 000 robota širom sveta. ABB group posluje  u oko 100 zemalja i zapošljava više od 120 000 ljudi širom sveta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.