naslovna vesti srbija nidays 2012 national instruments automatika.rs
naslovna vesti srbija nidays 2012 national instruments  automatika.rsNIDays 2012 je besplatna, jednodnevna, profesionalna konferencija sa paralelnim sesijama. Na NIDays 2012 National Instruments će predstaviti poslednje industrijske trendove, NI tehnologije i razvojne tehnike za inženjere, naučnike akademske predavače koji rade sa mernim i upravljačkim sistemima. Program konferencije NIDays 2012 možete pogledati ovde.

vesti srbija nidays 2012 national instruments  automatika.rs
Koristi pohađanja NIDays 2012

 Profesionalna konferencija će Vam pružiti mogućnost praktične obuke, demonstracije novih proizvoda kao i izlaganje tehnologija od strane partnera i krajnjih korisnika, zajedno sa prezentacijama NI inženjera i profesionalaca iz industrije. Tokom poslednjih godina smo na NIDays konferencijama u Istočnoj Evropi ugostili izlagače iz kompanija kao što su Bosch, Honeywell, Končar Institut za elektrotehniku kao i sa univerziteta kao što je Univerzitet u Beogradu (Mašinski fakultet).

 Ove godine program konferencija uključuje prepodnevnu uvodnu sesiju i više od 10 tehničkih sesija osmišljenih da Vam pomognu da povećate svoju produktivnost, smanjite troškove i optimizujete performanse svog sistema.

 Glavni događaji prorgama konferencije uključuju:

  • Softver za grafičko projektovanje sistema u merenjima
  • Rešenja za Embedded logovanje podataka
  • Embedded sistemi za upravljanje i monitoring prilagođeni Vašim potrebama
  • Machine vision aplikacije
  • Najnovija generacija radio frekventnih test sistema
  • Istraživača i akademska rešenja
  • Aplikacije za automatizovana testiranja
  • Besplatan ispit za sertifikat CLAD (Certified LabVIEW Associate Developer). Besplatni CLAD je deo NIDays, ali je neophodna zasebna registracija. Prijavite se odmah!
 Više informacija možete pronaći na sledećem linku: http://serbia.ni.com/nidays

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.