industrijski data ethernet webcast online automatika.rs
industrijski data ethernet webcast online automatika.rsIndustrijski Ethernet nastavlja sa svojim razvojem i sve češćom implementacijom u industrijskim postrojenjima. Koji su ključni tipovi industrijskog Etherneta koji se danas pretežno instaliraju i zašto? Naučite koji su kriterijumi izbora komponenti industrijskog Etherneta od priznatih sistem integratora. RCEP / ACEC Sertifikat za sve učesnike online seminara. Seminar počinje u četvrtak, 14.novembar 2013.godine u 20:00 časova.

 Učesnici će naučiti kako da:

  • Identifikuju telekomunikacioni standard i izaberu odgovarajuću infrastrukturu kablova u određenom mrežnom okruženju
  • Identifikuju Ethernet funkcije potrebne za određene mrežne protokole
  • Pronađu najbolju topologiju mreže u odnosu na projektne zahteve

 Učesnici će takođe biti upoznati sa Control Engineering rezultatima istraživanja o industrijskom Ethernetu. Nakon prezentacije, biće otvorena sesija pitanja i odgovora.

 Predavač: Mike Robbins, Menadžer mrežnog inženjerstva u TriCore Inc.

 Mike Robbins ima preko 24 godina iskustva u IT industriji. Nadgleda razvoj i implementaciju industrijskih Eternet mreža. Svoju karijeru u poslednjih 15 godina fokusirao je na IT mreže, kao sertifikovani administrator mreža. Bio je glavni inženjer na terenu za industrijski Ethernet.

  Za prvi deo online seminara možete se prijaviti ovde!

 Drugi deo ovog online seminara pod nazivom: Industrijski Industrijski Ethernet: Primeri aplikacija zakazan je za četvrtak, 21.novembar 2013.godine, o čemu ćete biti naknadno obavešteni. 

 Za drugi deo online seminara možete se prijaviti informisati ovde!

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.