vesti_naslovna_schunk_hvataljke_dpgplus_robotika_gripper_mehatronika-abb_motoman_denso_auotmatika.rs.jpg
vesti_naslovna_schunk_hvataljke_dpgplus_robotika_gripper_mehatronika-abb_motoman_denso_auotmatika.rs.jpgUspešna serija DPGplus havataljki je proširena veličinama 240 i 300. Ovalni pneumatski klipovi uz kombinaciju sa nekoliko zubaca osiguravaju precizan i pouzdan rad hvataljke, što obezbeđuje proizvodnim i montažnim aplikacijama visok nivo kvaliteta. DPGplus serija znatno olakšava rukovanje grubim i prljavim radnim elementima. Veoma je pogodna za opsluživanje i odlaganje radnih predmeta u otežanim uslovima rada kod mašina kao što su brusilice, glodalice, stugovi i druge. Takođe je pogodna za upotrebu u sistemima za farbanje, nanošenje praha, za rad pod vodom.

 

schunk_hvataljke_dpgplus_robotika_gripper_mehatronika-abb_motoman_denso_auotmatika.rs.jpg
  
  DPGplus serija ima zaptivanje IP 67 koje je na najvišem nivou u ovoj klasi havataljki. Momenti koje mogu ostvariti su u rasponu od 30 do 160 Nm (22 Ft-Lb do 118 Ft-Lb) u zavisnosti od smera opterećenja, veličine predmeta, sila koju može ostvariti je do 11 070 N (2 630 lbf). Visoka klasa zaptivanja i performanse su moguće zahvaljujući podešavanjem broja zubaca koji samim tim utiču na površinu za hvatanje.
 
 
  Schunk Inc. je svetski lider u projektovanju i izradi alata za rukovanje materijalima, koji se pretežno koriste u automatizovanim i robotizovanim industrijama (hvataljke, rotacioni aktuatori, linearni aktuatori, robotski delovi i senzori). Fokusirani su na pouzdanost, dugotrajnost, preciznost i fleksibilnost svojih alata. Schunk pruža tehničku podršku, pomoć i aplikacije kompletnih rešenja kupcima, dok na web adresi kompanije wwwv.schunk.com možete naći informacije o proizvodima, CAD crteže, i još mnogo toga. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.