autem_PLC_Analyzer_PRO_5_automatika_siemens_programiraje.jpg
autem_PLC_Analyzer_PRO_5_automatika_siemens_programiraje.jpgPLC – Analyzer PRO 5 je softver koji vam pomaže pri rešavanju problema vezanih za logiku programabilnih logičkih kontrolera. To je softverski sistem za logičku analizu i pribavljanje podataka snimljenih na PLC. Sa ovim softverom dobijanje, reprezentacija i ocena signala PLC-a kao što su ulaz, izlaz, flag-ovi itd. postaju vrlo jednostavni. Posebno je pogodan za Siemens Simatic S5 i S7 PLC aplikacije.
 
 

  Online ekran omogućava posmatranje talasnih oblika signala u realnom vremenu. Pored dugoročnih snimanja, aktiviraju se odredjeni uslovi za ostvarivanje odredjenih dogadjaja. Ovo omogućava uočavanje grešaka koje se sporadično javljaju i njihovo otklanjanje.
 
   Za razliku od tradicionalnih logičkih analizatora PLC – Analyzator PRO 5 ima veliku prednost u mogućnošću snimanja podataka putem standardizovanih PLC interfejsa. Program podržava MPI/PPI, PROFIBUS i TCP/IP Ethernet za Simatic S7 ili jedinicu programskog interfejsa za Simatic S5. Računar koji je povezan u svrhu programiranja PLC-a, može se koristiti za snimanje i obradu podataka bez izmene hardvera. Dosadan proces povezivanja kablova za praćenje je sada prošlost.
 
  PLC – Analyzer PRO 5 je pogodan za sledeće aplikacije:analyzerpro5_plc_programabilna_logika_kontrola_procesa_automatika.rs.jpg
 
-pronalaženje i lokalizacija sporadičnih grešaka;
-analiza i optimizacija;
-dugoročno snimanje  izmerenih vrednosti;
-instalacija, održavanje, izgradnja PLC sistema i edukacija.
 
Softver radi sa velikim brojem PLC-ova uključujući Siemens, Modicon, Allen-Bradley i drugim. 
 
O Autem-u
 
Autem je Nemačka kompanija koja se bavi inteligentnih softverskih alata uglavnom namenjenih  dijagnostici u procesnoj automatizaciji i u PLC upravljačkim tehnologijama. Više informavija možete naći ovde.
 
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.