vesti schneider-electric bezicni tasteri automatika.rs
vesti schneider-electric bezicni tasteri automatika.rsBežična tehnologija donela je veliko olakšanje. Više nije potrebno razvlačiti kablove i kanalice oko mašina za povezivanje od tastera do ormana. Instalacioni troškovi sa ovakvim pristupom su smanjeni 20% u odnosu na tradicionalnu varijantu. Bezbaterijska tehnologija znači da nije potrebno napajanje tastera električnom energijom. Prilikom pritiska tastera mehanička energija se transformiše u električnu, koja je dovoljna da se pomoću ZigBee radio talasa poruka pošalje prijemniku.

 Prednosti samog korišćenja su u tome što rukovalac ima slobodu kretanja i mobilnost u prečniku od 25 do 100 m (u zavisnosti od korišćene opreme).

schneider-electric bezicni tasteri automatika.rs.gif

 Schneider Electric je pripremio paket, predajnik i prijemnik, koji su već upareni i pojednostavljuju proces od poručivanja do same instalacije. U ponudi su i sami prijemnici, predajnici i dodatna oprema koja se može programirati i uparivati po želji korisnika.

 Namenjeni su za korišćenje u industrijama gde je potrebno izbeći veliko razvlačenje kablova i promene položaja komandnih kutija. Posebnu primenu nalaze kod transportnih traka, procesnih linija i pakerica. Pored uštede na dodatnoj opremi (kablovima i kanalicama), ušteda vremena i olakšanost instlacije je neuporediva! Bežični i bezbaterijski tasteri se mogu primenjivati kako u novim, tako i u već postojećim pogonima.

 Brošuru možete preuzeti ovde.

 Interesantan video možete pogledati na ovom linku.

 Ne dozvolite da Vam se ovo dešava. Sada možete mnogo lakše!
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.