naslovna_messung_vesti_plc_automatika.rs.jpg
naslovna_messung_vesti_plc_automatika.rs.jpg Iz kompanije Messung stiže nova serija PLC-ova sa oznakom NX7, koja predstavlja kombinaciju PC-a i PLC-a. Sastoji se od korisničkih web stranica, brzih unapređenih I/O,  IEC 61131-3 standarda, standarda za prenos podataka (Profibus, Modbus), izmenljivih I/O modula, itd. Dizajniran je po međunarodnom standardu (CE / RoHS)  i jednostavan je za instalaciju i održavanje, sa fleksibilnom arhitekturom i širokim opsegom I/O i specijalnih modula.
 

 
  Imajući u vidu zahteve procesnih kompanija, proizvođača transportne opreme, proizvođača mašina, proizvođača sistema za kontrolisanje i praćenje proizvodnje, Messung System je rasporedio svoje najbolje resurse za razvoj proizvoda ovog kalibra. R&D tim uključuje najnovije tehnologije u proizvod, kao što su mogućnost upravljanja velikim brojem I/O sa mogućnošću brzog ažuriranja, operativni sistem baziran na Linuxu sa mogućnošću multitaskinga u realnom vremenu, višestruki Ethernet portovi.
 
  Uključena su takođe i neka korisna svojstva, vezana za mehaničku strukturu, kao što su dijagnostički LCD ekran na svakom modulu, specijalni dijagnostički tasteri, dinamičko ažuriranje web stranica za dijagnostiku, veliki memorijski prostor za skladištenje podataka, evidentiranje podataka, daljinski nadzor i to nije sve, proizvod ima licenciranu IP adresu nekolicine kompanija čije su tehnologije ugrađene.
 
  Njegov dizajn omogućava upotrebu u različitim aplikacijama, kao što su infrastruktura, automatizovana mašinogradnja, vodoprivredu i sektor komunalnih preduzeća. Kontroler je pre svega namenjen za procesnu automatizaciju, a velika pažnja je posvećena jednostavnosti rukovanja sa velikim brojem analognih I/O.

  Životni vek uređaja je 10-15 godina. Messung ima za cilj da proizvede 1000 do 1500 jedinica godišnje kako bi se obezbedilo neometano snabdevanje za kupce širom Indije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.