ingear_logo_automatika.rs.jpg
ingear_logo_automatika.rs.jpgCimQuest INGEAR je uveo set Visual Studio .NET biblioteka za Siemens-ovu S7 Ethernet familiju programabilnih logičkih kontrolera (PLC-ova). Korisnici koji pišu aplikacije za automatizaciju i upravljanje u Visual Basic .NET ili Visual Studio C#, mogu koristiti INGEAR NET.S7LINK softver za lakšu  komunikaciju  sa popularnim Siemens-ovim kontrolerima, dizajn prilagođenih komunikacija i aplikacija za prikupljanje podataka, a takođe ih mogu primeniti na onoliko mašina, koliko žele, bez dodatnih plaćanja.
 

  
ingear_net.s7link_automatika.rs.jpg
  INGEAR NET.S7LINK softver obezbeđuje alternativu OPC drajverima za Visual Studio .NET programere. Za razliku od OPC-a na bazi Middleware, u NET.S7LINK softver je ugrađena klasa koja omogućava direktan komunikacijski kanal do Siemens-ovih kontrolera. Osetljivi API NET.S7LINK-a pruža interfejs jednostavan za korišćenje, što dovodi do veoma brze komunikacije bez opštih i ponavljajućih troškova OPC servera. NET.S7LINK korisnici imaju fleksibilnost bez presedana da razviju sopstvene Windows programe, sistemske usluge, biblioteke i ASP .NET rešenja bez ograničenja od strane OPC -a.

  Kao i sva rešenja u INGEAR.NET softverskoj familiji, NET.S7LINK je Runtime besplatna biblioteka koja pojednostavljuje izgradnju, razvoj i primenu povezanih sistema za izradu aplikacija koristeći Visual Basic .NET ili Visual Studio C#. Koristi samo tri osnovne klase .NET koda: jedna upravlja PLC-om, druga upravlja podacima koji se čitaju iz ili pišu na taj PLC i treća upravlja grupacijama metoda, svojstava i događaja za optimizaciju operacija čitanja i pisanja nad kolekcijom podataka.

  "Bolja informisanost osoblja postrojenja u vezi sa poslovanjem garantuje veću sposobnost u upravljanju troškovima, izlazom, kvalitetom, i na kraju profitabilnost. Neki od najvrednijih podataka leže u programabilnim logičkim kontrolerima (PLC-ovima) koji automatizuju sklop linija za montažu i drugih operacija. Ovaj novi set biblioteka pruža svakome ko zna Visual Basic .NET ili Visual Studio C#, sve što je potrebno da komuniciraju sa nekim od svetski najpopularnijih Siemens kontrolera ", rekao je Chuck Karwoski, predsednik CimQuest INGEAR.

   INGEAR NET.S7LINK  je dostupan za preuzimanje i možete ga pronaći ovde.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.