wago_logo_releji_signalni_uredjaji_din-sine_elektronika_robotika_vesti_novi_proizvodi_automatika.rs.jpg
wago_logo_releji_signalni_uredjaji_din-sine_elektronika_robotika_vesti_novi_proizvodi_automatika.rs.jpgWago Corporation je unapredio svoju 758 seriju industrijskih PC. Serija nudi hibridni PC i PLC sa mogućnošću real-time kontrole aplikacija. Ovi industrijski računari imaju CoDeSys V2 softver, Linux operativni sistem, IEC programske jezike i više ugrađenih protokola za komunikaciju u realnom vremenu. U Wago kažu da serija nudi snažano, skalabilano rešenje sa mogućnošću povezivanja na više različitih mreža.
 
 

 
   Modeli ove serije uključuju klasične PC interfejse, kao što su USB, RS-232, DVI Nezavisni Eternet interfejs pruža mogućnost širokopojasnog povezivanja i podršku za Profibus i CANopen protokole. U Wago dodaju da je na uređaje ove serije moguća povezati oko 400 specijalnih, analognih i digitalnih modula na njihov I/O sistem. slika_wago_upravljanje_procesima_vesti_automatika.rs.jpg
 
   CoDeSys V2 omogućava razvoj IEC 61131, C ili C++ korisničkih blokova funkcija i zaštitu intelektualne svojine. Kompanija kaže da korišćenje Linux OS povećava kontrolne i programerske mogućnosti u okviru stabilnog otvorenog sistema. Četiri varijante u okviru serije obezbeđuju do 256 MB RAM-a i do 512 MB flash memorije za velike sistemske programe.
 
   CoDeSys alatke za vizuelizaciju i jedinice DVI porta, korisnicima pružaju efikasna lokalna HMI rešenja. 758 serija je Web-based dizajnirana kako bi se omogućilo jednostavno konfigurisanje sistema i puštanje u rad projekata.
 
   Uređaji ove serije imaju pasivno hlađenje i poseduju non-rotated medije za skladištenje podataka. Rade na temperaturama od -20° do 60° C.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.