naslovna_vesti_razno__schneider_electric_logo_online_kursevi_energy_university_automatika.rs.gif
naslovna_vesti_razno__schneider_electric_logo_online_kursevi_energy_university_automatika.rs.gifBesplatni online kursevi o svim aspektima energetske efikasnosti dostupni su na internetu – Energy University. Sjajna vest! Pametan potez za profesionalce koji žele da znaju više o energetskoj efikasnosti. Ovaj online program kompanije Schneider Electric sadrži obuke za profesionalce iz svih tipova industrija i na svim organizacionim nivoima. Obuke su na temu energetske efikasnosti, opšteg su karaktera (nisu obuke o opremi) i na engleskom su jeziku.
 

 
 Nikada nije postojala veća potreba za energetskom efikasnošću. Globalno zagrevanje, povećanje cena energenata i ostale promene dovele su do neophodnosti obrazovanja na temu energetske efikasnosti i upravljanja energijom. Kako je potrošnja ionako ograničenih resursa povečana, pravo je vreme da se pojedinci i kompanije pozabave potrošnjom energije. Ove online obuke prikazuju trendove potrošnje i uštede energije i pružaju informacije i znanja koja se mogu implementirati odmah.
 
Pravo rešenje u pravo vreme
  Energy University sadrži alate i informacije na temu potrošnje električne energije, aplikacija za upravljanje potrošnjom, kalkulacija povraćaja investicije i primere rešenja koja se mogu primeniti brzo i jednostavno. Kursevi su dostupni u 120 zemalja sveta i trenutno ima preko 20000 polaznika. Prezentacije se redovno ažuriraju i unapređuju i dostupno je preko 30 kurseva.
 
Kurseve pohađaate kada Vi to želite
  Energy University je online alat koji je dostupan kada Vi to želite. Kursevi traju jedan sat ili kraće. Sve što Vam je potrebno je internet konekcija. I možete pohađati obuke kada Vi to želite i gde Vi to želite. Kursevi su dostupni za tržišta sa najvećom potrošnjom energije: energetika i infrastruktura, industrija, građevinarstvo, data centre i mreže. 
 

ekapija__vesti_razno__schneider_electric_online_kursevi_energy_university_automatika.rs.jpg
 
 
85%
Polaznika bi preporučilo ove kurseve svojim kolegama 
 
95%
Polaznika bi ponovo pohađalo kurseve

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.