honeywell obrada signala vesti naslovna automatika.rs
honeywell obrada signala vesti naslovna automatika.rsHoneywell je izabran od strane Mitsubishi HiTec Paper Europe GmbH da zameni sadašnji sistem kontrole kvaliteta (QCS) sa Experion MX. Kao rezultat toga, proizvođač slojevitih, komunikacionih papira, foto-osetljivog materijala i bezdrvnog papira očekuje da značajno unapredi kontrolu kvaliteta. Ovo će omogućiti da proizvodni ciljevi budu postavljeni sa većom tačnošću, pomažući da se smanje gubici proizvodnje u proizvodnom pogonu u Bilefeldu (Nemačka).
 
   Exerion MX je integrisana kontrola kvaliteta i proces poznavanja sistema koji obezbeđuje superiornu preglednost u procesu proizvodnje papira, pojednostavljujući operativne napore i poboljšavajući povraćaj uloženih sirovina. Poseduje najbrži skener dostupan danas, koji pomaže operaterima da se izmeri konzistentnost kvaliteta sa visokim stepenom tačnosti i smanje gubici prilikom sprovođenja promena u oceni papira koji se proizvodi u objektu.
 
 “Napredna kontrola kvaliteta i merenja su od presudnog značaja za stvaranje profita u okviru industrije proizvodnje papira”, rekao je Marko Jämsén, lider Honeywell Process Solutions’ EMEA. “Korišćenje najnovije tehnologije za poboljšanje granica troškova i efikasnosti procesa može pomoći kompanijama da nadmaše svoje konkurente, što je ključan faktor u današnjoj teškoj ekonomskoj klimi.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.