naslovna vesti siemens automatika.rs
naslovna vesti siemens automatika.rsKompanija Siemens je dodala PROFINET interfejs sa dvoportnim svičem u svoju liniju SIMATIC S7 400h kontrolera. Ovo je namenska linija kontrolera visokih performansi i otpornih na greške. Ovaj dodatak poboljšava jedinstvenu I/O sistemsku redundantnost i dostupnost koji su omogućeni od strane kontrolera. Linija proizvoda, koja sada uključuje novi 416-5H model, takođe je poboljšana sa većom memorijom i proširenom zapreminskom strukturom za podatke i funkcije bloka, kao i funkcije poziva.
 

siemens simatic s7 400h automatika.rs
PROFINET interfejs sa 2-portnim svičem se koristi za fabričke komunikacije i podržava tolerantne greške H-veze preko TCP / IP (ISO na TCP).  Slično integrisanim MPI / DP i PROFIBUS DP interfejsima, interfejs dozvoljava sistem-redundantne veze  IO uređaja. Korišćenjem optičkih kablova, moguća je sinhronizacija podataka između kontrolera na udaljenosti do 10 kilometara.

Portfolio sada uključuje novi  416-5H kontroler sa 16 MB RAM-a, zajedno sa novim 412-5H procesorom sa 1 MB, 414-5h sa 4 MB, i 417-5h sa 32 MB RAM-a. Kontroleri se programiraju i konfigurišu korišćenjem SIMATIC Step 7 softvera.


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.