vesti_programabilna_logika_matrikonopc_automatika.rs.jpg
vesti_programabilna_logika_matrikonopc_automatika.rs.jpgMatrikonOPC najavljuje nove opcije u MatrikonOPC Serveru za Mitsubishi PLC-ove serije Q. Za integraciju sa HMI, Historians(History SCADA), ERP i MES, MatrikonOPC Server za Mitsubishi PLC-ove nudi direktan pristup ne samo A i FX seriji, već i svim Q serijama PLC-ova. Ovaj OPC Server oslobađa od gnjavaže koju donosi kupovina i programiranja dodatnih vlastitih metoda komunikacije, omogućavajući korisnicima brz pristup njihovim podacima.

  
 vesti_programabilna_logika_mitsubishiopcserver_automatika.rs.jpg
   Za sisteme plastificiranja, pakovanja i IT sektore, prenos podataka i saradnja sa inženjerskim sistemima su važni faktori za postizanje optimalne produktivnosti i profitabilnosti. MatrikonOPC Server za Mitsubishi PLC-ove premošćava raskorake u podacima i povezuje postrojenje sa najvišim spratom koristeći moć OPC-a, čineći jednostavnim za korisnike da konveruju podatake  u korisne informacije zarad ispunjavanja svojih proizvodnih ciljeva.
 
  “MatrikonOPC je posvećen pružanju maksimalne koristi svojim korisnicima. Mi razumemo koliko je važno za naše klijente proširenje opcija povezivanja kao i povećanje pouzdanosti i bezbednosti sistema. Naš OPC Server za Mitsubishi PLC-ove je napravljen sa ciljem da zadovolji te potrebe.“ rekao je Sean Leonard, potpredsednik MatrikonOPC proizvoda. 
 
   MatrikonOPC nudi softver za pristup podacima pomoću OPC standarda. Njihovo obećanje je da pomogne klijentima da otključaju potencijal svojih podataka i da pruži prodavcu neutralnu obuku i vrhunsku brigu o klijentu. MatrikonOPC gradi bliske odnose sa svojim kupcima, što im omogućava da imaju pravo razumevanje njihovog poslovanja. MatrikonOPC im pomaže da dostignu operativnu efikasnost i sa tehničke i sa poslovne perspektive. Sa kancelarijama u Kanadi, SAD-u, Evropi, Aziji-Pacifiku, i na Bliskom Istoku, oni obezbeđuju lokalno prisustvo na svetskom nivou.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.