Automatizacija u elektronskoj industriji – KUKA Robotics

 KUKA Robotics Vam daje veliku prednost u odnosu na konkurenciju: naša automatizovana robotska rešenja mogu se brzo implementirati, omogućuju fleksibilnu proizvodnju i čine da proizvodni procesi budu efikasniji i sa što manjim trajanjem ciklusa.

 Elektronska industrija je sigurno jedna od industrija koje se najbrže i najčešće menjanju, što je rezultat svakodnevnim napredovanjem i uvođenjem novih i inovativnih automatizovanih sistema. KUKA je razvila ready2_solutions specijalno za elektronsku industriju – inovativna automatizovana rešenja koja Vam donose brojne ekonomske prednosti i napredak. Sa prekonfigurisanim sistemima koji se sastoje od robota, inovativnog softvera i efikasne kontrole tehnologije, Vi ste u mogućnosti da mnogo brže povratite uložene investicije, povećate proizvodnju i koristite sve pogodnosti fleksibilne proizvodnje.

 KUKA je vodeći partner u brojnim inicijativama u 4.0 Industrijskoj revoluciji. U laboratorijama na našim tehnološkim centrima radimo na najnovijim tehnologijama i istraživanjima koje će naći primenu u budućnosti. KUKA Sales&Servis tim je uvek tu za svoje potrošače i spremen je da pruži podršku u svakom trenutku i na svakom mestu.

 Pravi KUKA roboti za elektronsku industriju su sledeći:

 KR 3 AGILUS

 KR 3 AGILUS je idalan robot za montažu i rukovanje malim delovima i proizvodima u elektronskoj industriji. Kao najbrži robot u kategoriji do 3kg (nosivost) KR 3 AGILUS postiže veliku proizvodnju u veoma malim vremenskim ciklusima.

KR AGILUS sixx

 Roboti iz falimije KR AGILUS sixx su pogodni za rukovanje dolovima i mnoge mehaničke radnje u elektronskoj industriji, kao što je utovar i istovar, poliranje kućista smart uređaja, rukovanje displejima i drugo. KR AGILUS CR, specijalni robot, ispunjava visoke standarde čistoće ISO 2 i idealan je za rad u industriji poluprovodnika.

KR CYBERTECH

 Roboti iz familije KR CYBERTECH su idealni za proizvodnju metalnih kućišta za elektronske proizvode. Imaju široki izbor modela koji imaju nosivost u rasponu od 6 do 22kg a idealni su za opsluživanje CNC mašina, utovar i istovar, rukovanje materijalima a odlično su se pokazali i u poslovima poliranja i obaranja ivica.

LBR iiwa

 Familija LBR iiwa robota omogućuje jedinstven koncept montaže u elektronskoj industriji. LBR iiwa roboti su kolaborativni i mogu u potpunosti automatizovati sve složene i kompleksne zadatke montaže sa puno odgovornosti. Sa svojim sigurnosnim karakteristikama omogućuju direktnu saradnju između robota i ljudi, bez potrebe za sigurnosnom ogradom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.