cui pretvarac naslovna automatika.rs
cui pretvarac naslovna automatika.rsKompanija CUI je dodala seriju od 2W svojoj drugoj generaciji izolovanih DC-DC pretvarača. Oni su dizajnirani u cilju pružanja bolje efikasnosti, izolacije i boljih termičkih karakteristika u odnosu na prethodne verzije.

 PDS2-M serija koja još nije na tržištu pakuje se na isti način, tehnikom površinske montaže (Surface Mount Packing – SMT) sa 8 pinova, na isti način kao i prethodna PDS serija od 1W, sa dimenzijama 12.7×11.2×7.25 mm. Modul sardži I/O izolaciju na 1.5kV DC i anti-statičku zaštitu do 8kV DC.

 PDS2-M serija je dizajnirana za rad u ultra-širokom opsegu radne temperarture, od 40-105°C, nudeći pouzdano rešenje za DC pretvaranje kao i izolaciju u industriji, telekomunikacijama, bezbednosti i kontrolnim mehaničkim aplikacijama.

cui pretvarac 1 automatika.rs

 
 Serija omogućuje nominalne ulazne vrednosti od 5, 12, 15 i 24 V i izlazne vrednosti 3.3, 5, 9, 12, 15 i 24 V. DC-DC pretvarači poseduju visoku efikasnost u odnosu na ostale proizvode u svojoj klasi, pri čemu tipična vrednost efikasnosti iznosi 86%.

 U cilju dodatnog poboljšanja performansi, moduli su dizajnirani tako da je vrednost napajanja značajno smanjeno u stanjima bez svetla i opterećenja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.