zelio_temperaturni_relej_automatika_upravljanje_procesima.jpg
zelio_temperaturni_relej_automatika_upravljanje_procesima.jpg

Superiorni u pogledu kvaliteta, novi Zelio Control REG releji su ključna komponenta za rešenja regulacije temperature (releji sa tranzistorskim izlazima, elektromehanički releji, PLCovi, frekventni regulatori, displeji). Sa Modbus komunikacijom i naprednim funkcijama dostupnim u standardnoj ponudi, ovi releji donose jednostavnost kako u korišćenju tako i u instalaciji.

   Novi Zelio Control REG u ponudi Schneider Electric-a donose Vam rešenje za regulaciju tempearture u domenima industrijskih mašina, HVAC aplikacija, postrojenja za pakovanje, tekstilnoj industriji, itd. Ukratko o proizvodu: a) integrisan Modbus; b) tri veliče (DIN standard); c) integrisane napredne funkcije: PID; d) IP66 e) zelio control soft; f) 40 razlicitih modela itd.
 zelio_temperaturni_relej_automatika_upravljanje_procesima2.jpg
  Zelio Control REG omogućiće Vam jednostavnu instalacija i korišćenje, jer je sada Modbus komunikacija integrisana kao i brojne napredne funkcije: PID, auto-tuning, fuzzy logika, rampe, mogućnost ručnog ili automtskog režima rada, kontrolisano pokretanje, itd. Celokupna ponuda sastoji se od 40 modela, sa sledećim karakteristikama (zavisno od modela): napon napajanja 240V AC ili 24V DC; ulaz može biti PT 100 sonda, strujni/naponski ili univerzalni; displej se može konfigurisati (crvena i zelena boja) kao i mogućnost treperenja u slučaju alarma; 1,2 ili 3 alarmna izlaza; napredne funkcije… Stepen zaštite IP66 više je nego dovoljan za sva okruženja. Vreme odabiranja ulaznog signala varira zavisno od modela od 200 do 500ms.
 
Zelio Control Soft je zajednički softver za sve proizvode iz ove serije, a download je besplatan sa sajta www.schneider-electric.com , možete ga dobiti na zahtev od našeg Centra za podršku Klijentima ili Vašeg prodavca. Sa ovim softverom podešavanje parametara i čuvanje konfiguracije znatno je pojednostavljeno i donosi veliku uštedu vremena. Zbog svoje kompaktnosti (dubina manja do 90mm) jednostavno se postavlja na mašinu, a integrisan Modbus omogućava integraciju u sve tipove automatizovanih sistema.
 
Efikasno rešenje
Schneider Electric proizvodi omogućavaju Vam različite mogućnosti kombinovanja za potpunschneider_electric_zelio_temperaturni_relej_automatika_upravljanje_procesima2.jpgu kontrolu temperature na nekom procesu.
  • Magelis XBT GT touch panel
  • PLC Modicon
  • Solid-state releji SSR Uskoro u ponudi!
  • Elektromagnetni releji RUM,RXM
  • Frekventni regulator ATV12 Novo u ponudi!
  • Signalni semafori harmony XVB

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.