TSC4c TCD50

TSC4c TCD50Avnet Memec, distributer poluprovodničkih elemenata nudi UPEK-ovo novo rešenje za prepoznavanje otiska prsta, koje se sastoji od TSC4C TouchStrip fingerprint senzora i TCD50 Digital ID hardverske podrške. Swipe-based pristup obezbeđuje sigurnu obradu biometrijskih podataka – očitavanje oblika, pretraga i čuvanje – tako da inženjeri mogu brzo i jednostavno da ga ugrade u svoje projekte. Rešenje je idealno za embeded sisteme, kao na primer kućne alarme, garažna vrata, sigurnosne sefove…

TCS4 i TCD50

TCS4 TouchStrip fingerprint senzor je proširenje nagrađivane linije TouchStrip, koja se ugrađuje u PC notebook-ove, flash-eve i HDD-ove. Koristi se HD3D senzorskom tehnologijom koja detektuje živi sloj kože prsta, i obezbeđuje visoke biometrijske karakteristike koje pružaju visok stepen sigurnosti i lakoću korišćenja. TCD50 Digital ID hardverska podrška pruža sigurnost, efikasno iskorišćenje snage i brzinu koje obezbeđuju veliku korisnost.

 Sistem može da sačuva 15 otisaka i da odgovori za manje od 0.75s od podizanja prsta, što ga čini savršenim za sve aplikacije koje zahtevaju fizičku ili logičku identifikaciju. Ima mogućnost čuvanja do 50 otisaka sa odzivom manjim od 2s od podizanja prsta.  Senzor podržava brzi swipe sa brzinom do 40cm/s.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.