naslovna_open_automation_software_opc-logo_automatika.rs.jpg
naslovna_open_automation_software_opc-logo_automatika.rs.jpg
Open Automation Software je najavio OPC Systems.NET Enterprise Version 4  sa poboljšanom OPC vezom i pouzdanošću, dizajniran da pruži punu podršku za korisnike SCADA i HMI sistema. Novo izdanje Open Automation Software platforme obezbeđuje punu podršku za 32- i 64- bitne Windows operativne sisteme, eksponencijalno šireći količinu real-time podataka  podržanih od svakog servera do 1.000.000 oznaka.
 

  
  OPC Systems.NET Enterprise rešenje je posebno projektovano sa potrebama krajnjeg korisnika s mišlju da se integrišu sistemi poslovne aplikacije sa proizvodnim podacima postrojenja. GUI interfejs omogućava korisniku okruženje koje daje krajnjim korisnicima mogućnost da podese i kontorlišu opseg oznaka od 100 do 1.000.000 po serveru. Nastavljajući tradiciju pružanja fleksibilnih i otvorenih rešenja, Open Automation Software je ugradio distribuirano multi-server rešenje u OPC Systems.NET Enterprise koje obezbeđuje potpunu funkcionalnost i podršku za Microsoft Windows operativne sisteme kao što su Windows 2000, XP, Vista, Server 2003-2008, i Windows 7 (32- bitni i 64- bitni).

opc_systems.net_scada_hmi_automatika.rs.jpg

   Za razliku od drugih HMI SCADA softvera, OPC Systems.NET Enterprise implementira Service Oriented Architecture-uslužno orijentisanu arhitekturu (SOA) kako bi  primenio skalabilna rešenja, čime se balansira snaga funkcija komunikacione mreže ugrađenih u Microsoft NET Framework.

   Problem sa kojim se mnoga postrojenja danas suočavaju je brzo pretvaranje podataka u korisne informacije, po razumnoj ceni, i na mobilnim-prenosivim uređajima. Prosleđivanjem važnih real-time  informacija pravim pojedincima, svaka presudna odluka može biti napravljena sa  poverenjem, znajući trenutne  realne uslove bilo kog sistema u  fabrici ili objektu. Izborom fleksibilnog, skalabilnog proizvoda kao što je OPC Systems.NET Enterprise krajnji korisnici mogu lako da implementiraju i primene rešenja brzo, sa malo ili bez iskustva u programiranju. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.