schneider_electric_logo_releji_automatika.rs.jpg
schneider_electric_logo_releji_automatika.rs.jpgSchneider Electric Relay Competency Center (SE Relays LLC) je proširio ponudu Zelio releja sa relejima masivnog oblika i detalnjim opisom dodatne opreme za otpor na vibracije i povećanu pouzdanost. Ponuda obuhvata dva industrijska tipa:
 • Panelni okvir (Hockey puck-style) Zelio SSRP
 • DIN okvir Zelio SSRD

  Verzija panel okvira Zelio SSRP varira u veličini i performansama, sa modelima koji mogu prebaciti i preko 125 ampera, dok odgovarajuća oprema utiče na opadanje zagrevanja. DIN okvir Zelio SSRD masivnog oblika  obezbeđuje READY-TO-GO rešenje. Oba modela omogućuju napanje jednosmernim (DC) i naizmeničnim (AC) naponom. schneider-electric-zelio-ssrd-automatika.rs.jpg

   Schneider Electric primenjuje strogu kontrolu kvaliteta svakog oblika tokom procesa proizvodnje Zelio releja. Automatizovana robotika koristi štampane električne pločice koje pružaju postojanost, dok višekratni proizvodi dokazuju kvalitet. DCB tehnologija omogućuje odlično električno izolovanje (bakra) i poboljšava toplotnu provodnost. 

  ” Veoma sam uzbuđen zbog ove ponude, koja će, kako se čini smanjiti deficit na tržistu za našu distribuciju i potrošače, koji se oslanjaju da će im  Schneider Electric pružiti kompletno rešenje,” kaže Dipin Jain, menadžer proizvoda Schneider Electric. ” Novi releji poseduju glavne karakteristike sigurnosti i kvaliteta, obezbeđujući dobro izvođenje i dug vek veoma zahtevnih aplikacija. Jain je rekao da mnoge industrije koje se bave pakovajem, hranom i pićem, plastičnim istiskivanjem (deformacijama), industrijskim mašinama, HVAC i tekstilnom industrijom teže ovom rešenju kako bi izvođenje bilo pouzdanije i postojanije.

  Schneider Electric je SE Reyas LLC kompletno dopunio dizajnom, proizvodnjom i podržava širok spektar releja i držača koji se upotrebljavaju za opštu namenu i industrijske aplikacije sa ciljem stalnih inovacija i neuporedivu uslugu i servis potrošačima.

  Schneider Electric posluje u više od 100 država širom sveta, gde nudi integrisana rešenja za segmente mnogostrukih tržišta, uključujuci vodeću poziciju u energetici i infrastrukturi, industrijskim procesima, izgradnji automatizacije, kao i široko prisustvo u rezidentalnim aplikacijama. Fokusiran na uštedu energije, pouzdanost, efikasnost, sposobnost, produktivnost i svežinu 114 hiljada zaposlenih u ovoj kompaniji je u 2008.godini dostiglo prodaju veću od 23 milijarde dolara.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.