naslovna_edevices_cellgo_gsm_gprs_vesti_automatika.rs.jpg
naslovna_edevices_cellgo_gsm_gprs_vesti_automatika.rs.jpgUređaj Cellgo, kompanije eDevice je kompaktni GSM/GPRS modem koji omogućava uređajima sa serijskim portom da se povežu na mrežu mobilne telefonije. U Cellgo je integrisan super-kondenzator koji omogućava uređajima, koji su ograničeni u pogledu potrošnje energije (npr. uređaji napajani pomoću baterija), da se bore sa maximalnom snagom koja se javlja prilikom prenosa podataka kroz GSM/GPRS mrežu.
 
 

 slika_edevices_cellgo_gsm_gprs_vesti_automatika.rs.jpg
  Modem može biti napajan direktno preko RJ45 serijskog konektora za single-cable instalaciju ili preko spoljašnjeg uređaja za napajanje. Ovaj ekonomičan GSM/GPRS modem dolazi sa integrisanim TCP/IP stekom, a sve u kompaktnom i moderno dizajniranom kućištu koje ga čini pogodnim za niz aplikacija.
 
  Baziran na eDevice TCP/IP steku, Cellgo uključuje, pored standardnog TCP konektora, i DNS klijent, FTP klijent i klijent elektronske pošte. Kompanija tvrdi da Cellgo pruža jednostavan način da se omogući bežična komunikacija elektronske opreme. Postojeći serijski port se jednostavno povezuje na RJ45 konektor Cellgo-a, omogućavajući povezivanje na internet preko mobilne mreže koristeći standardne AT i AT# komande. 
 
  Uređaj je napravljen u skladu sa RoHS zahtevima o količini ugljenika, a takođe sadrži i manje tantala u poređenju sa proizvodima ranijih generacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.