vesti_naslovna_senzori_rotirajuci_senzor_turck_automatika.rs.jpg TURCK izbacio novu liniju rotirajućih induktivnih senzora, koji omogućuju merenje veličine u punom krugu (0o-360o). Rotirajući induktivni senzori koriste induktivnu kapacitivnost (RLC) kao mernu tehnologiju, umesto tradicionalne tehnologije magnetnog pozicioniranja elementa (reed relej). Ovi senzori su u potpunosti imuni na elektromagnetne smetnje.

vesti_senzori_rotirajuci_senzor_turck_automatika.rs.jpg

  TURCK rotirajući induktivni senzor je klase IP67 i može raditi na opsegu temperature od -40oC do 70oC, što čini ovaj uređaj odličnim za merenje pozicije i ugla solarnih panela, krila vetrogeneratora, pa i pozicije krana (dizalice) i primenu u velikom broju aplikacija. Senzor i njegov pozicioni element su dizajnirani kao zasebni delovi, što omogućuje pozicionom elementu da bude montiran na više načina i više mesta a i montažu na rotirajuću osovinu uređaja.

 

  TURCK je lider u industriji gde je potrebno obezbediti kvalitetnu detekciju, povezivanje, umreženje i interfejs proizvoda kako bi kupcima omogućili da poboljšaju svoje automatske procese.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.