freshhh-logo-2013 takmicenje automatika.rs
freshhh-logo-2013 takmicenje automatika.rsMOL Grupa započela je sa registracijom takmičara za “Freshhh 2013” – međunarodno onlajn takmičenje za studente. Ovo je sedmi put za redom da MOL Grupa organizuje ovo takmičenje. Najtalentovaniji studenti imaju priliku da primene svoje znanje kroz timski rad na rešavanju slučajeva, kao i da obezbede sebi direktan plasman u izbor MOL Grupe za odabir sveže diplomiranih studenata za program “Growww” 2013. Najbolji timovi dobiće nagradu u iznosu od 20.000 evra.

 FRESHHH-static banner-takmicnje automatika.rsTakmičenje “Freshhh” se odvija u tri kruga. Prvi je onlajn krug gde se timovima dodeljuju zadaci koji zahtevaju profesionalno znanje, strateško razmišljanje i tehničke odluke. U polufinalnoj rundi oko 40 kvalifikovanih timova učestvuje u strateškoj poslovnoj onlajn simulaciji. U poslednjem, finalnom krugu u maju 2013. godine, 10 najboljih timova biće pozvano u Budimpeštu, Mađarska, da potvrde svoj talenat i znanje pred članovima menadžmenta MOL Grupe.

 Takmičenje “Freshhh” predstavlja značajan deo strategije MOL Grupe za privlačenje talenata koja naglašava raznolikost i “outside-in” pristup razvoju talenata. Takmičenje teži podršci što ranijeg uključivanja mladih u prirodne nauke, promociji atraktivnosti i kompleksnosti naftne i gasne industrije, kao i sveukupnih aktivnosti MOL Grupe.

 Tročlani timovi studenata mogu da se prijave na adresi www.freshhh.netRok za registraciju tima je do 17. marta 2013. godine, a onlajn takmičenje počinje 18. marta 2013.

 Budući da je takmičenje nastalo još 2007. godine, do sada je ugostilo više od 8.000 studenata iz skoro 70 zemalja sveta i sa preko 200 najprestižnijih svetskih univerziteta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.