naslovna_vesti_srbija_slovenija_seminari_lab_view_vesti_ni_online_national_instruments_resenja_interfejs_desavanja_osciloskop_pxi_platforma_automatika.rs.jpg
naslovna_vesti_srbija_slovenija_seminari_lab_view_vesti_ni_online_national_instruments_resenja_interfejs_desavanja_osciloskop_pxi_platforma_automatika.rs.jpgNaš besplatni online seminar je sjajna prilika da naučite o osciloskopskim karticamama baziranim na PXI platformi, kao i tehnologijama sinhronizacije i razvoju aplikacija u ovoj oblasti. Ovaj online seminar će držati Sofija Poledica, naš aplikativni inženjer, na srpskom jeziku. Pitanja možete postavljati tokom i nakon jednočasovne prezentacije našeg stručnjaka.
 
 

 
vesti_srbija_slovenija_seminari_lab_view_vesti_ni_online_national_instruments_resenja_interfejs_desavanja_osciloskop_pxi_platforma_automatika.rs.jpg

 Teme online seminara:

  • Osnove modernih osciloskopskih ploca. U prvom delu prezentacije prikazaće se koncepti koji su osnova za razumevanje tehničkih specifikacija modernih osciloskopskih kartica. Neki osnovni koncepti su učestanost odabiranja, efektivni broj bitova (ENOB), dinamički opseg bez smetnji (SFDR) i drugi.
  • Tehnologije sinhronizacije. U drugom delu, dobićete uvid u tehnologije sinhronizacije kao što je sinhronizacija i jezgro memorije (SMC). Ova tehnologija, zajedno sa rezervisanim trigger clock (TClk) signalom omogućava Vam da pravite sisteme sa stotinama kanala koji uzorkuju na gigahercnim frekvencijama i sinhronizovani su na nivou pikosekunde.
  • Uspešne aplikacije. Na kraju prezentacije učićete o modernim sistemima koji su realizovani u Evropi i širom sveta. Takve aplikacije idu od tipičnih osciloskopskih merenja u industriji poluprovodnika i elektronike, preko tomografije optičke koherentnosti pa sve do ekstremno zahtevnih merenja temperature i gustine fuzione plazme.
 

Seminar se održava 31.avgusta 2011.godine od 10:00 – 11:30 .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.