naslovna vesti_srbija_slovenija_seminari_lab_view_vesti_ni_online_national_instruments_compactrio_platforma_automatika.rs
naslovna vesti_srbija_slovenija_seminari_lab_view_vesti_ni_online_national_instruments_compactrio_platforma_automatika.rsTokom ovog besplatnog online seminara, bićete u prilici da lako naučite osnove real-time sistema kao i NI CompactRIO tehnologije. Videćete kako možete da razvijete jednostavnu aplikaciju koja kombinuje embedded kontroler, industrijske I/O module i FPGA (Field Programmable Gate Array). Online seminar će biti održan na srpskom jeziku.

 


Teme online seminara:

  • Prvi deo prezentacije će opisati osnovne pojmove real-time sistema kao što su real time, determinizam i jitter. Ovaj deo prezentacije takođe govori i o komponentama real-time sistema, uključujući host i target.
     
  • U drugom delu, dobićete uvid u komponente CompactRIO sistema kao što su real-time kontroler, kućište, uključujući i FPGA i nekoliko I/O modula. Takođe ćete i videti kako uspeh Vaše aplikacije zavisi od izbora pravih komponenti.
  • Na kraju prezentacije razumećete kako se kroz Measurement and Automation Explorer konfiguriše CompactRIO sistem i kako da razvijete jednostavnu aplikaciju u NI LabVIEW okruženju sa NI LabVIEW Real-Time modulom.

crio vesti_srbija_slovenija_seminari_lab_view_vesti_ni_online_national_instruments_compactrio_platforma_automatika.rs

Unapred se radujemo da uživo odgovaramo na Vaša pitanja.

Online seminar se održava 9.februara sa početkom u 10:00 časova.

untitled

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.