belkin-wemo-regulator-vlaznosti-vazduha-automatika.rsUpravljajte vašim regulatorom vlažnosti vazduha dok radite, žurite na posao, ali i dok ste na odmoru, pomoću Holmes® Smart Humidifier. Sa tehnologijom isparenja izmaglice, regulator koristi prirodno isparavanje da doda vlagu u vazduh. To uključuje dva filtera koji zadržavaju nečistoće koje mogu biti prisutne u vodi, obezbeđujući čist vazduh. Sa rezervoarom od 4 litre ovaj regulator vlažnosti je sposoban da ovlaži ceo dom za period do 60 sati.

 Holmes® Smart Humidifier radi sa besplatnom WeMo aplikacijom, koja omogućava da zakažete tačno određeni dan i vreme za rad regulatora i da brzo proverite i podesite nivo vlažnosti direktno sa smartfona ili tableta. Funkcionalnost WeMo aplikacije se ogleda u tome da može da vam pošalje direktna obaveštenja kad je voda na izmaku. A kada je neophodna zamena filtera, aplikacija vas upozorava i u isto vreme nudi i linkove za online naručivanja.

 Neupadljiv dizajn Holmes® Smart regulatora čini ukusan detalj u sobi.  Klasično drveno kućište i skromni crni otvori čine da se lepo uklapa u zajedništvo pokućstva. Na vrhu se nalazi kontrolni panel. Da biste započeli korišćenje ovlaživača, jednostavno ga uključite u bilo koju standardnu utičnicu i preuzmite besplatnu WeMo App iz Google Play, Apple App Store, ili Amazon App Store na vaš pametni telefon ili tablet. Aplikacija vas povezuje sa vašim regulatorom bilo gde da ste – preko Wi-Fi, 3G ili 4G mreže.

 Holmes® Smart Humidifier radi sa vašom postojećom WeMo aplikacijom. Kompatibilan je sa Apple iOS (7 i novijim) i Android 4.0 (i novijim) kao i vašim postojećim Wi-Fi ruterom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.